سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 85644
    تاریخ انتشار: 27/دي/1396 - 12:51
    اقتصادی

    ابداع ارز دیجیتال توسط تلگرام

    تلگرام هم به جمع شرکت هایی پیوست که قصد دارد در دنیای ارزهای دیجیتال فعال شود و سرمایه گذاری 1.2 میلیارد دلاری در این زمینه به عمل آورد.

     ابداع ارز دیجیتال توسط تلگرام

     تلگرام که از جمله برنامه های محبوب پیام رسان در ایران است، در مرحله اول معادل 600 میلیون دلار ارز دیجیتالی خود موسوم به گرام را پیش فروش می کند. البته این پیش فروش محدود به مدیران ارشد تلگرام و برخی سرمایه گذاران مشهور و شناخته شده خواهد بود.

    این افراد با دریافت دعوت نامه طی ماه های ژانویه تا فوریه قادر به خرید ارز دیجیتال تلگرام خواهند بود و سپس فروش عمومی این ارز از ماه مارس یعنی اوایل بهار آغاز می شود. رقم این پیش فروش هم 600 میلیون دلار خواهد بود.

    تلگرام به همین منظور یک پلاتفورم اختصاصی طراحی خواهد کرد که شباهت زیادی با رقبایی مانند اتریوم خواهد داشت. خدمات غیرمتمرکز ارائه شده از طریق این پلاتفورم زمینه را برای استفاده از فناوری نوپای بلاک چین هم فراهم می کند.

    انتظار می رود تعداد کاربران تلگرام امسال از مرز 200 میلیون نفر بگذرد. پلاتفورم اختصاصی تلگرام برای تبادل ارز دیجیتال TON (Telegram Open Network) نام دارد و سرمایه گذاران توکن های آن را تا پایان سال 2018 دریافت خواهند کرد.

    تلگرام امیدوار است که این توکن ها به جایگزین هایی برای کارت های اعتباری مانند ویزا و مسترکارت مبدل شوند و زمینه را برای ایجاد یک اقتصادی جدید غیرمتمرکز فراهم نمایند.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما