دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 85428
    تاریخ انتشار: 25/دي/1396 - 17:11
    اخبارکوتاه

    نظر امیرعبدالهیان در مورد رفتار سعودی‌ها

    دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل معتقد است رفتار سعودی‌ها در قبال کشورهای جهان اسلام غیرسازنده است.

     نظر امیرعبدالهیان در مورد رفتار سعودی‌ها

    حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل با اشاره به سطح حضور کشورهای اسلامی در کنفرانس بین المجالس اسلامی گفت: ۴۶ کشور اسلامی در این اجلاس در سطح هیئت‌های عالیرتبه دارند که بیش از ۶۰ درصد کشورهایی که در اجلاس شرکت می‌کنند در سطح روسای مجالس و نواب روسای مجالس هستند.

    وی بیان کرد: علیرغم دعوت مستقیم ایران از عربستان سعودی، بحرین و امارات و در عین حال ارسال دعوتنامه برای این کشورها از طریق نمایندگی‌های ایران در سازمان ملل در نیویورک و به شکل همزمان توسط دبیرخانه این کنفرانس، تاکنون عربستان سعودی، بحرین و امارات نماینده ای را برای حضور در این اجلاس معرفی نکردند.

    امیر عبداللهیان تاکید کرد: البته توقع ما این است که با توجه به تمرکز و مسائل جهان اسلام از جمله قدس و همکاری و همبستگی در کشورهای اسلامی به دور از بحث‌های دو جانبه‌ای که وجود دارد و با وجود قطع رابطه دیپلماتیک عربستان و بحرین با ایران، این کشورها با نگاه به دور از سیاست، افراط گرایانه و جنگ افروزانه و با رویکردی دیگر در این اجلاس و اجلاس های این چنینی شرکت کنند.

    دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا عربستان درباره عدم حضور برخی از کشورهای اسلامی در این اجلاس کارشکنی کرده یا خیر؛ گفت: بنده اطلاع دقیقی درباره اینکه عربستان اقدامات شیطنت آمیز علیه اجلاس بین المجالس اسلامی انجام داده باشد ندارم ولی متاسفانه سعودی‌ها رفتارشان در قبال کشورهای جهان اسلام غیرسازنده است که  امیدوارم عقلانیت بر رفتار سردمداران و حاکمان عربستان سعودی حاکم شود.

    منبع : خانه ملت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما