یکشنبه 30 آذر 1404 - Sun 21 Dec 2025
  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84353
    تاریخ انتشار: 17/دي/1396 - 15:47
    اجتماعی

    سالمند شدن 30 درصد از جمعیت کشور تا 2050

    معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: ۸.۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند و تا سال ۲۰۵۰ میلادی، ۳۰.۲ درصد جمعیت کشور سالمند می‌شوندکه باید زیرساخت های مورد نیاز در حوزه سلامت ایجاد شده و گسترش یابند.

    سالمند شدن 30 درصد از جمعیت کشور تا 2050

    دکتر سید محمد هادی ایازی در همایش "فناوری های توانبخشی، شرایط فعلی کشور و افق پیش رو"گفت: حوزه توانبخشی در نظام سلامت کشور، مغفول مانده و شاید یکی از دلایل آن، چندپارگی وظایف برخی سازمانها از جمله وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی بوده است اما وضعیت توانبخشی در کشور مناسب نیست و باید در جهت توسعه این خدمات با بهره گیری از ظرفیت مشارکت های مردمی، تلاش کنیم.
     
    وی یادآور شد: دو هفته پیش جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رییس جمهور گزارشی ارائه کردیم که بر اساس آن، در حال حاضر ۸.۲ درصد جمعیت کشور سالمند است و تا سال ۲۰۵۰ میلادی، ۳۰.۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند که فاجعه است و باید زیرساخت های مورد نیاز در حوزه سلامت و از جمله توانبخشی، ایجاد شده و گسترش یابد.
     
     ایازی، بهره گیری از بخش خصوصی، توسعه فناوری های نوین و استفاده از توان مشارکت های مردمی را در توسعه خدمات توانبخشی مهم ارزیابی کرد و گفت: توانبخشی، یکی از حوزه هایی است که مردم، انگیزه و علاقه زیادی به آن دارند.
     
    معاون اجتماعی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اگر نیازهای خودمان را به خوبی به خیرین منتقل کنیم، آنها مشارکت بسیار خوبی خواهند داشت بگونه ای که در زلزله غرب کشور دیدیم که خیرین برای ساخت دو بیمارستان، ۲۲ مرکز جامع خدمات سلامت، ۵ پایگاه اورژانس و ۶۲ خانه بهداشت و تامین بیش از ۱۰۰ کانکس جایگزین برای خانه های بهداشت آسیب دیده اعلام آمادگی کرده و در ساخت این واحدها، مشارکت می کنند.

    منبع : رجانیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما