دوشنبه 08 دي 1404 - Mon 29 Dec 2025
  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • حل مشکل مسکن مردم با واگذاری زمین و تسهیلات ارزان

  • آیا اسرائیل در پی گشودن فصل تازه‌ای از تقابل نظامی با ایران است؟

  • دسترسی حنظله به اسرار حلقه نزدیک نخست‌وزیر اسرائیل +عکس

  • راه اندازی شبکه بزرگ جاسوسی ایران در اسرائیل

  • ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان؛ عامل شکست تهاجم بزرگ آمریکا و زائده ننگین آن

  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • انتقاد کارشناس حامی دولت از بودجه‌نویسی تورم‌زا

  • آیت‌الله میلانی یکی از ارکان نهضت اسلامی بود/ نامه ایشان در حمایت از امام (ره) یک سند تاریخی است +صوت و فیلم

  • جمع‌بندی جلسه با وزرا و رئیس‌جمهور به‌طورکامل اطلاع‌رسانی شده است

  • اصلی‌ترین مانع اسرائیل برای حمله مجدد به ایران چیست؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84353
    تاریخ انتشار: 17/دي/1396 - 15:47
    اجتماعی

    سالمند شدن 30 درصد از جمعیت کشور تا 2050

    معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: ۸.۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند و تا سال ۲۰۵۰ میلادی، ۳۰.۲ درصد جمعیت کشور سالمند می‌شوندکه باید زیرساخت های مورد نیاز در حوزه سلامت ایجاد شده و گسترش یابند.

    سالمند شدن 30 درصد از جمعیت کشور تا 2050

    دکتر سید محمد هادی ایازی در همایش "فناوری های توانبخشی، شرایط فعلی کشور و افق پیش رو"گفت: حوزه توانبخشی در نظام سلامت کشور، مغفول مانده و شاید یکی از دلایل آن، چندپارگی وظایف برخی سازمانها از جمله وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی بوده است اما وضعیت توانبخشی در کشور مناسب نیست و باید در جهت توسعه این خدمات با بهره گیری از ظرفیت مشارکت های مردمی، تلاش کنیم.
     
    وی یادآور شد: دو هفته پیش جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رییس جمهور گزارشی ارائه کردیم که بر اساس آن، در حال حاضر ۸.۲ درصد جمعیت کشور سالمند است و تا سال ۲۰۵۰ میلادی، ۳۰.۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند که فاجعه است و باید زیرساخت های مورد نیاز در حوزه سلامت و از جمله توانبخشی، ایجاد شده و گسترش یابد.
     
     ایازی، بهره گیری از بخش خصوصی، توسعه فناوری های نوین و استفاده از توان مشارکت های مردمی را در توسعه خدمات توانبخشی مهم ارزیابی کرد و گفت: توانبخشی، یکی از حوزه هایی است که مردم، انگیزه و علاقه زیادی به آن دارند.
     
    معاون اجتماعی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اگر نیازهای خودمان را به خوبی به خیرین منتقل کنیم، آنها مشارکت بسیار خوبی خواهند داشت بگونه ای که در زلزله غرب کشور دیدیم که خیرین برای ساخت دو بیمارستان، ۲۲ مرکز جامع خدمات سلامت، ۵ پایگاه اورژانس و ۶۲ خانه بهداشت و تامین بیش از ۱۰۰ کانکس جایگزین برای خانه های بهداشت آسیب دیده اعلام آمادگی کرده و در ساخت این واحدها، مشارکت می کنند.

    منبع : رجانیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما