پنجشنبه 09 مهر 1405 - Thu 01 Oct 2026
  • طلای جهانی از کف برگشت

  • پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران برابر کره جنوبی

  • شهادت یک مامور فراجا در راسک+ عکس

  • شهادت یک مامور فراجا در راسک+ عکس

  • اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست

  • عملیات پاکسازی یک خانه تیمی در زاهدان

  • پروژه نجات قلعه‌نویی توسط مهدی تاج

  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

  • بازار دارو زیر فشار تحریم و گرانی؛ بیماران چه می‌کنند؟

  • قیمت روز خودروهای داخلی

  • حملات پاکستان به افغانستان

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

  • چرا اصلاح‌طلبان قواعد مذاکره را رعایت نمی‌کنند؟

  • فواید گریپ‌فروت در بهبود سلامت قلب و پوست

  • گاز ویلاهای خالی شمال قطع می‌شود

  • نماز، پشتوانه جهاد و فتح و ظفر در میدان مبارزه امروز ملت ایران است

  • اضافه شدن سه ستاره جوان به استقلال + عکس

  • تصویر ضبط شده مسافر پرواز فلای دبی به اسرائیل / فیلم

  • «زنده‌شور»؛ از راهروهای دادگاه تا مویه‌های اغراق آمیز روی پرده + عکس

  • پرواز دبی - تل آویو؛ روایت‌های متناقض از یک ماجرای هواپیمایی / تصاویری از داخل هواپیمای فلای دبی + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83804
    تاریخ انتشار: 13/دي/1396 - 11:29
    اجتماعی؛

    چین بزرگ‌ترین مصرف کننده دخانیات است

    بر اساس نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها، چین رتبه اول مصرف سیگار در جهان را به خود اختصاص داده و دخانیات در سال 2015 عامل مرگ بیش از 6 میلیون و 400 هزار نفر بوده است.

    چین بزرگ‌ترین مصرف کننده دخانیات است

     نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده، چین رتبه اول مصرف سیگار در جهان را به خود اختصاص داده است.

    افزایش مصرف سیگار در چین موجب شده است، دولت چین شرکت دولتی دخانیات را به صورت یک تجارت بزرگ انحصاری اداره کند؛ این شرکت به خوبی هرگونه رقابت را کنترل کرده و با محدود کردن واردات خارجی یا تولید این محصولات در داخل، در دهه‌های گذشته به تجارت پرسودش ادامه داده است.

    در شرایطی که سازمان بهداشت جهانی خواستار ممنوعیت گسترده استعمال سیگار در سراسر دنیا شده، هزینه استعمال سالانه آن در چین به بیش از 57 میلیارد دلار رسیده است.

    اعداد و ارقام موجود حکایت از آن دارد که بیش از 350 میلیون نفر در چین سیگار مصرف می‌کنند و این در حالیست که این آمار تا کمتر از یک سال گذشته، 300 میلیون نفر بوده است.

    آمارها نشان می دهد که 44 درصد از کل سیگارهای جهان در سال 2014 در چین کشیده شده که 26 درصد از هند بیشتر بوده است.

    به گفته ژانگ استاد دانشگاه بین المللی تجارت و اقتصاد، توانایی پرداخت هزینه‌های سیگار میان مردم چین از سال 2001 تا 2016 به میزان 85 درصد افزایش داشته است و بر اساس شواهد موجود، افراد با درآمد کم یا متوسط بیش از افراد ثروتمند برای دخانیات هزینه می‌کنند.

    داده‌های ارائه شده از سوی وزارت بهداشت این کشور حکایت از آن دارد که دخانیات در سال 2015 عامل مرگ بیش از 6 میلیون و 400 هزار نفر بوده است.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما