پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83450
    تاریخ انتشار: 10/دي/1396 - 17:49
    اخبارکوتاه

    مخالفت مجلس با افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها

    عضو کمیسیون حقوقی مجلس گفت: مجلس از روز اول درباره افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها موضع گرفت و افزایش قیمت‌های این‌چنینی امکان تصویب در مجلس را نخواهد داشت.

     مخالفت مجلس با افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها

    محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بروز اعتراضات اخیر در برخی شهرها اظهار داشت: علت این تجمعات و اعتراضات، مشکلات معیشتی مردم و نگرانی از ایجاد گرانی‌های جدید ارزیابی می‌شود.

    وی گفت: مردم با مشکلات بیکاری، تورم و نبود درآمد کافی دست و پنجه نرم می‌کنند و به تازگی نیز نگرانی‌ها از افزایش قیمت بنزین و دیگر حامل‌های انرژی، سایر کالاها و احتمالاً خدمات عمومی آب و برق مزید بر علت شده است. وی گفت: در این شرایط توقع مردم این نیست که چنین افزایش قیمت‌هایی به صورت غیر منطقی انجام شود.

    به گفته وی، اگر دولت اعلام می کند تورم 9 درصد است اثرات آن در جامعه به میزان همان 9 درصد باید باشد، اما زمانی که قیمت بنزین 50 درصد و گازوئیل 40 درصد افزایش یابد، دیگر نباید بگوید تورم 9 درصد است.

    پورمختار خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر شاهد تورم در بخش خودرو، مواد غذایی و سایر اقلام حتی تا 100 درصد هستیم که این افزایش قیمت‌ها باعث نگرانی مردم شده و هزینه‌ها را بر مردم سنگین کرده که مدیریت این اوضاع اقتصادی به عهده دولت است.

    وی تأکید کرد: مجلس از روز اول در این باره موضع گرفت و افزایش قیمت‌های این‌چنینی امکان تصویب در مجلس را نخواهد داشت.

    وی گفت: مردمی که دغدغه های  معیشت دارند، شعارهای اقتصادی می‌دهند، در حالی که بین معترضان، افرادی نفوذ کردند که با توطئه از قبل طراحی‌شده برای ایجاد فتنه دیگری درصدد بودند اصل موضوع 9 دی که به عنوان رویداد بزرگی در تاریخ این کشور ثبت شد را خدشه‌دار کنند و اجازه ندهند صدای مردم ایران و انزجار آنها از فتنه شنیده شود.

    این نماینده مردم در مجلس گفت: این جمعیت توسط منافقین، دلدادگان به آمریکا و دشمنان که البته تعدادشان زیاد نیست هدایت شده و شبانه در شهرها اغتشاش می‌کنند و سطل آشغال‌ها را آتش می‌زنند، دلشان به حال مردم نسوخته و موضع آنها موضع مردم نیست.

    این عضو کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: حضور آگاهانه مردم در صحنه و آگاهانه این توطئه را خنثی کرد و شاهد بودیم که مردم معترض از شرایط اقتصادی، به سرعت خود را از جمعیت فتنه‌گر جدا کردند.

    وی تاکید کرد: از نیروهای انتظامی و نیروهای امنیتی توقع می‌رود همکاری خوبی با مردم داشته باشند، در عین حال که با جدیت با فتنه‌گران برخورد کنند و اجازه ندهد این افراد از مردم سوءاستفاده کنند.

    وی گفت: مردم می‌دانند که آمریکای جنایت کار، رئیس‌جمهور جانی و وزیرخارجه‌اش که اکنون بار دیگر از اغتشاش‌گران حمایت کرده‌اند، به هیچ کس رحم نمی‌کنند و اعتقادی به مردم ایران ندارد که قصد کمک به مردم را داشته باشد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما