سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83377
    تاریخ انتشار: 10/دي/1396 - 11:42
    اخبار کوتاه

    حل مشکل سوریه از طریق دهانه تفنگ

    یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: رژیم سعودی معتقد است مشکل سوریه تنها از طریق دهانه تفنگ چاره‌ اندیشی می‌شود.

    حل مشکل سوریه از طریق دهانه تفنگ

    درباره تحریم کنفرانس سوچى از سوى گروه‌هاى مخالف سورى و تاثیر آن در روند گفت‌وگوهاى سورى-سورى اظهار کرد: سه کشور ایران، ترکیه و روسیه در چارچوب نشست‌های مستقلی که در قالب نشست‌های آستانه برگزار شد تصمیم گرفتند راهکاری برای حل بحران سوریه پس از نابودی داعش در نظر بگیرند از این رو هر سه کشور برای حل این بحران بر مجاری سیاسی و دیپلماتیک تاکید کردند.

    وی افزود: همان‌طور که می‌دانید کشورهای غربی به رهبری ایالت متحده آمریکا و فرانسه طی 5 الی 6 سال گذشته با حمایت از گروه‌های تکفیری و تروریستی سوریه را وارد بحران‌های عمیق سیاسی و امنیتی کردند اما اکنون به کمک ائتلاف واقعی ضد تروریسم که میان ایران، روسیه، حزب الله لبنان، عراق و گروه‌های مقاومت شکل گرفته حوزه سرزمینی داعش از بین رفته است.

    عابدینی اضافه کرد: از همه گروه‌های مخالف و معارض سوری دعوت شده تا در کنفرانس سوچی مشارکت کنند اما باید گفت همچنان برخی کشورها از جمله رژیم سعودی حاضر نیستند زمینه‌ای برای حل و فصل بحران در سوریه فراهم شود بر این اساس آنها معتقدند مشکل سوریه تنها از طریق دهانه تفنگ چاره‌ اندیشی می‌شود به همین دلیل آنها می‌کوشند با استفاده از امکانات و دلارهای نفتی بسترهای برگزار نشدن نشست سوچی را فراهم کنند.

    این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: گروه‌هایی از قبیل جیش الاسلام و جبهه النصره که بقایای گروه‌های مسلح وابسته به داعش هستند نمی‌توانند در فرآیند سیاسی ایفای نقش کنند زیرا در 5 سال گذشته مشخص شد قصد ندارند از طریق سیاسی مذاکره کنند.

    وی با بیان اینکه  سه کشور ضامن امنیت از جمله ایران، روسیه و ترکیه تاکید کردند که نماینده سازمان ملل هم باید در نشست سوچی حضور داشته باشد، تصریح کرد: فرآیند آغاز شده برای تامین صلح در سوریه مخالفان جدی دارد اما این جریان می‌تواند دستاوردی برای تقویت امنیت در سوریه باشد.

    عابدینی با اشاره به گروه‌های مخالف برقراری صلح در سوریه، خاطر نشان کرد: رژیم قبیله‌ای سعودی با هرگونه آرامش و امنیت در منطقه غرب آسیا مخالف است همچنین رژیم صهیونیستی، آمریکایی‌ها و برخی کشورهای غربی امنیت خود را در گرو ناامنی سایر کشورهای اسلامی می‌دانند اما با این حال به نظر می‌رسد شرایط در منطقه غرب آسیا به سمت آرامش بیشتری حرکت می‌کند.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما