یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83247
    تاریخ انتشار: 09/دي/1396 - 13:45
    اقتصادی

    برنج در صدر واردات

    مدیر کل گمرکات استان کرمانشاه از رشد ۷۸ درصدی واردات کالا از طریق گمرکات استان طی ۹ ماهه امسال خبر داد.

     برنج در صدر واردات

    خلیل حیدری طی گفتگویی اظهار داشت: مجموع کالاهای وارداتی از طریق گمرکات استان در ۹ ماهه  سالجاری  بالغ بر ۲۹  میلیون و ۴۸۸  هزار دلار به وزن ۱۶هزار و ۳۷۸ تن است.

    مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش ۷۸  درصد و از حیث وزن ۷۳ درصد افزایش داشته است.

    وی اظهار داشت: از مجموع ۲۹میلیون و ۴۸۸ هزار دلارکالا  به وزن ۱۶  هزار و ۳۷۸ تن،   گمرک کرمانشاه با ۱۵میلیون و ۳۳۱ هزار و ۸۷۷ دلار کالا به وزن ۵ هزارو ۴۹۹ تن، بیشترین حجم کالاهای وارداتی استان را در ۹ ماهه سال جاری  به خود اختصاص داده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز از حیث وزن ۹ درصد و از لحاظ ارزش ۶۳ درصد افزایش داشته است.

    مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه افزود: در ۹ ماهه  امسال از گمرک پرویزخان ۱۴ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۱۲ دلار کالای وارداتی به وزن ۱۰ هزارو ۸۲۶ تن به داخل کشور وارد شده است که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن ۱۴۴  درصد و از حیث ارزش نیز ۹۶  درصد رشد داشته است.

    حیدری، آمار واردات گمرک خسروی را ۸ هزار و۶۴۰ دلار کالا به وزن ۵۲ تن عنوان کرد و گفت: این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن ۱۶۰۵  درصد و از حیث ارزش نیز ۱۰۱۵  درصد رشد داشته است.

    وی با تاکید بر اینکه در مجموع کالاهای وارداتی به استان از ۱۶ کشور وارد می‌شود،   تصریح کرد: کشورعراق با ۱۴ میلیون و ۱۸۰  هزارو ۱۱۷ دلارکالا به وزن ۱۰ هزار و ۹۲۴ تن جایگاه اول را در بین کشورهای طرف معامله واردات قطعی گمرکات استان کرمانشاه در ۹ ماهه  سالجاری به خود اختصاص داده است.

    این مسئول ادامه داد: طی مدت یاده شده کشور ترکیه با سه میلیون و ۸۳۳ هزار و ۹۷۹ دلار و چین  با سه  میلیون و ۷۱۹  هزارو ۸۱۶  دلار در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

    وی، بیشتر کالاهای وارد شده از طریق گمرکات استان را آلیاژهای آلومینیوم کارنشده، مخزن و منبع، برنج، سیبک خام پراید، پرس هیدرولیک دندانسازی، اکسترودرها برای کارکردن روی کائوچو یا موادپلاستیکی و برای ساختن محصولات ازاین مواد، کمپرسورهای معدنی، آنتی اکسیدانها، باطری سیلد اسید عنوان کرد.

    منبع : راه دانا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما