چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83091
    تاریخ انتشار: 07/دي/1396 - 18:00
    اخبار کوتاه

    خبری خوش برای روستاییان

    مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی طرح های بنیاد مسکن گفت: برای سال آینده طرحی آمده که مبلغ وام مسکن روستایی به ۲۰ و ۲۵ میلیون تومان افزایش می یابد.

    خبری خوش برای روستاییان

     غلامرضا مجیدی مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن گفت: ما تاکنون بیش از 3 میلیون واحد مسکونی روستایی را سنددار کرده‌ایم اگرچه در این میان برخی از واحدهای مسکونی روستایی جنبه مشاع دارند.
     
    او افزود: بزرگترین مزیت مقاوم‌سازی مساکن روستایی این است که بخش عمده‌ای از ثروت ایران با سند شناسایی شده و وارد چرخه ثروت ملی می‌شود.
     
    مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن افزود: روستایی که ملکش سند مالکیت ندارد نسبت به حفظ آن بی‌تفاوت می‌شود درنتیجه انگیزه‌ای برای سرمایه گذاری نیز نخواهد داشت.
     
    او افزود: از سوی دیگر اختلافات ملکی که صاحب سند است به‌راحتی حل‌وفصل می‌شود.
     
    مجیدی افزود: یکی از مشکلات اصلی سکونت‌گاه‌های روستایی شدت آسیب‌پذیری آنها در مقابل بلایای طبیعی است که در زلزله اخیر کرمان و کرمانشاه این موضوع به‌خوبی ثابت شد.
     
    او گفت که در بازسازی و مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی ایستایی مسکن بالا رفته درنتیجه میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادثی مانند زلزله به‌طور چشمگیری کاهش یافته است. به‌گفته مجیدی تاکنون نزدیک به 40 درصد واحدهای روستایی مقاوم‌سازی شده‌اند که مصالح مقاوم و سازه مقاوم از جمله ویژگی این ابنیه‌هاست.
     
    مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن افزود: از 5 میلیون و 200 هزار واحد مسکونی روستایی تنها 2 میلیون واحد مقاوم‌سازی شده‌اند، ما باید براساس قانون سالی 200 هزار واحد مسکن روستایی را مقاوم‌سازی کنیم که در بازه یک برنامه 15ساله می‌توانیم کل ابنیه روستایی در کل کشور را مقاوم‌سازی کنیم.
     
    او گفت: از 170 میلیارد تومانی که در لایحه بودجه 97 برای بخش مسکن و عمران در نظر گرفته شده؛ همه‌اش به موضوع مقاوم‌سازی مسکن روستایی تعلق ندارد و تنها 73 میلیارد تومان از آن برای منازل روستایی در نظر گرفته شده که آن هم با مسکن مهر مشترک است به این ترتیب که نمی‌تواند براساس قانون به مطالبات قانونی مقاوم‌سازی 200 هزار واحد مسکونی دست یافت.
     
    مجیدی افزود: سقف وام مسکن روستایی 18 میلیون تومان است که برای واحدهایی که در مناطق مرزی ساخته می‌شوند این سقف به 20 میلیون تومان افزایش می‌یابد.
     
    مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن گفت که بنیاد مسکن یک‌سری ضوابط دیگر را هم دنبال می‌کند از جمله روستاهای هدف گردشگری که میزان وام برای یک‌چنین ابنیه‌هایی تا 15 میلیون تومان افزایش می‌یابد. او گفت: این وام‌ها فاقد سود بوده و تنها کارمزد بانک اخذ می‌شود.
     
    به‌گفته مجیدی این وام‌های روستایی در حال حاضر در حال پرداختند اگرچه برای سال آینده طرحی آمده که این مبالغ به 20 و 25 میلیون تومان افزایش می‌یابد.
     
    او گفت: بیشترین میزان بازپرداخت اقساط در مسکن روستایی است، مسکن روستایی کمترین میزان معوقه را دارد، این تسهیلات به‌سهل‌ترین شکل ممکن پرداخت می‌شود، البته این تسهیلات کافی نیست، خود متقاضی باید یک آورده‌ای داشته باشد که بسته به متراژ مسکن متغیر است.
     
    مدیرکل برنامه‌ریزی و هماهنگی طرح‌های بنیاد مسکن گفت: اگر سقف تسهیلات بالا رود روستایی امکان بازپرداخت آن را نخواهد داشت، ما شرایطی را مهیا کرده‌ایم تا روستایی با متراژ مناسب و با بدهی مناسب بتواند خانه خود را بازسازی کند.
     
    به‌گفته مجیدی طرح هادی در بودجه 97 مورد توجه قرار نگرفته است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما