جمعه 10 مهر 1405 - Fri 02 Oct 2026
  • نتایج بازی‌های آسیایی| هت‌تریک طلای ایران در روز سیزدهم

  • سپاه: دوران تهدید بی‌هزینه به پایان رسیده است

  • نتانیاهو طراح یک نسل‌کشی هولناک است

  • جاده چالوس یکطرفه شد

  • شکلات در مخفیگاهش دستگیر شد!

  • تهران امروز بارانی می‌شود

  • تجاوز هوایی عربستان سعودی به سه استان یمن

  • درخواست خاص چین و ایران از جامعه جهانی

  • تشکیل «تونل زمان» اختصاصی برای رضا پهلوی

  • ماجراجویی جدید آمریکا پایان تسلط او بر منطقه خواهد بود

  • والیبال ایران مقتدرانه فینالیست شد

  • کرملین: اوکراین باید تاوان حملاتش را بدهد

  • عملیات حافظان امنیت علیه تروریست‌ها در راسک

  • بمب اتمی انرژی در تنگه هرمز

  • ورزشکار چینی با دندان به جان حریف افتاد

  • آخرین وضعیت سفر استقلال به قطر

  • آمریکا با همه امکانات از عراق اخراج شد و از ایران هم شکست خورد

  • زارع فینالیست شد

  • کشته شدن سرکرده سعودی در درگیری با ارتش یمن

  • انتخابات داخلی اسرائیل و پروژه حذف نخست وزیری رژیم صهیونیستی/ پشت پرده ادعاها در رابطه با نادیده گرفتن هشدار وقوع حمله ۷ اکتبر از سوی نتانیاهو چیست؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 82757
    تاریخ انتشار: 05/دي/1396 - 14:25
    اخبارکوتاه

    مسکو هدف بعدی خود در سوریه را اعلام کرد

    وزیر دفاع روسیه بر این باور است که مسکو ایجاد یک حضور دائمی در پایگاه‌های نظامی خود در خاک سوریه را آغاز کرده است.

     مسکو هدف بعدی خود در سوریه را اعلام کرد

    خبرگزاری ریانوستی به نقل از سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه اعلام کرد: روسیه مقدمات لازم برای یک حضور دائمی در پایگاه‌های نظامی خود در طرطوس و حمیمیم سوریه را آغاز کرده است.

    وی در ادامه تصریح کرد: هفته گذشته، فرماندهی کل نیروهای مسلح روسیه، ساختار لازم برای پایگاه های طرطوس و حمیمیم را تصویب کرده است. ما هم سازماندهی یک حضور دائمی در این پایگاه های نظامی را آغاز کرده‌ایم.

    این در شرایطی است که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز گفت، این کشور اصلا قصد ندارد نیروهای نظامی خود را بصورت دائمی از پایگاه هوایی حمیمیم در خاک سوریه به کشور مصر انتقال دهد.

    لاوروف افزود: روابط نظامی و همکاری‌های نظامی-فنی بین روسیه و مصر، با توجه به وجود تهدیدات تروریستی در منطقه دارای جایگاه مهمی است، ولی روسیه قصد انتقال نیروهای نظامی مستقر در پایگاه نظامی حمیمیم سوریه به این کشور را ندارد. ما از تمایل جدی رهبران این کشور برای مبارزه قاطع با تروریسم حمایت می کنیم و همکاریهای نظامی و ارسال تسلیحات و فناوری‌های نظامی برای عملیات ضدتروریستی در مصر در حال توسعه است. در عین حال تمرینات نظامی مشترکی با توجه به تجربه بدست آمده ما در عملیات نظامی در سوریه انجام می گیرد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما