شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • پرواز عتبات بیشتر شد اما فقط از یک فرودگاه

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • آغاز هفته ششم لیگ برتر با تقابل آسیایی‌ها

  • انتقال روزانه ۸ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز؟

  • فردا کالابرگ بدون افزایش مبلغ شارژ می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 82540
    تاریخ انتشار: 03/دي/1396 - 22:42
    اخبار کوتاه

    تصمیم ترامپ در مورد قدس یکجانبه بود

    رئیس جمهوری ترکیه که به سودان سفر کرده است، در کنفرانس خبری مشترک با همتای سودانی خود گفت که تصمیم آمریکا در مورد قدس اشتباه بود و نباید این تصمیم اتخاذ می‌شد.

    تصمیم ترامپ در مورد قدس یکجانبه بود

    رئیس جمهوری ترکیه که به سودان سفر کرده است، تصمیم آمریکا در مورد قدس را اقدامی اشتباه خواند که نمی‌بایست اتفاق می‌افتاد.
     
    «رجب طیب اردوغان» شامگاه یکشنبه در کنفرانس خبری مشترک با »عمر البشیر» همتای سودانی خود گفت که تصمیم دونالد ترامپ، در مورد قدس اقدامی یکجانبه و بدون مشورت با مسلمانان و مسیحی‌ها صورت گرفت و نباید چنین تصمیم گرفته می‌شود.
     
    وی همچنین از موضع خارطوم در مورد کودتای 25 ژوئن ترکیه کرد و گفت که البشیر از اولین کسانی بود که در این ارتباط با وی تماس گرفته و آن را محکوم کرده است.
     
    رئیس جمهوری ترکیه گفت که کشور در برابر آنچه مردم فلسطین، مسلمانان روهینگیا، سومالی و سوریه در معرض آن قرار گرفته‌اند، سکوت نخواهد کرد.
     
    رئیس جمهوری سودان نیز به نوبه خود ابراز امیدواری کرد که روزی برسد که کشورهای اسلامی بتوانند با اتحاد در برابر ظلم و دشمنی‌ها علیه خود مقابله کند.
     
    رئیس جمهوری ترکیه بعد از این نشست خبری در پارلمان سودان در برابر نمایندگان این کشور به سخنرانی پرداخت و گفت که ترامپ باید در مورد تصمیم اشتباهی که گرفته خوب فکر کرده و آن را لغو کند؛ چرا که 128 کشور در برابر او ایستاد و تنها 8 کشور در کنار وی ایستاند.
     
    مجمع عمومی سازمان ملل متحد پنجشنبه گذشته در نشست اضطراری با محوریت قدس و تصمیم آمریکا در مور آن تشکیل جلسه داد و با اکثریت قریب به اتفاق آراء تصمیم آمریکا در مورد به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی محکوم کرد.
     
    اردوغان از موضع سودان در مورد قدس و مشارکت وی در نشست سازمان همکاری اسلامی که در شهر استانبول تشکیل شد، تشکر کرد.
     
    در پایان این دیدارها، رئیس جمهوری سودان به رسم یادبود، «مدال شرف» را به همتای ترکیه‌ای خود تقدیم کرد.
     
    اردوغان امروز (یکشنبه) طی سفر دوره‌ای به آفریقا وارد خارطوم، پایتخت سودان شد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما