پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 82327
    تاریخ انتشار: 02/دي/1396 - 11:16
    لاهوتی در گفت‌وگو:

    یارانه نقدی پردرآمدها از سال 97 حذف می شود

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی جزئیات پیشنهاد دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها در سال ۹۷ را تشریح کرد.

    یارانه نقدی پردرآمدها از سال 97 حذف می شود

    مهرداد بائوج لاهوتی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با اشاره به لایحه بودجه سال 97 و حذف یارانه پردرآمدها طبق این لایحه، گفت: طبق لایحه‌ای که دولت تقدیم مجلس کرده، قرار است یارانه نقدی پردرآمدها از سال 97 حذف شود.

    وی با تأکید بر اینکه می‌بایست سازوکارهای لازم برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها وجود داشته باشد، اظهار داشت: متأسفانه دولت به تکلیفی که مجلس طبق قوانین بودجه‌های سال‌های گذشته برای شناسایی دهک‌های درآمدی معین کرده بود، عمل نکرده است، بنابراین شناسایی دهک‌های پردرآمدی نیز در سال 97 میسر نخواهد بود.

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از برنامه‌های دولت برای شناسایی دهک‌های درآمدی طبق لایحه بودجه 97 که تقدیم مجلس کرده است، خبر داد و افزود: دولت در لایحه بودجه سال 97 که تقدیم مجلس کرده، می‌خواهد فقط یارانه افراد تحت پوشش سازمان‌ها و نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی و افراد ساکن در روستاها را پرداخت و یارانه سایر افراد را حذف کند.

    لاهوتی، پیشنهاد دولت برای چگونگی شناسایی دهک‌های پردرآمدی جامعه را مناسب ندانست و تأکید کرد: می‌بایست دهک‌های درآمدی جامعه براساس میزان درآمد و هزینه‌هایشان شناسایی شوند.

    عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: حذف یارانه نقدی پردرآمدها باید از سازوکار مشخصی تبعیت کند، نمی‌شود بی‌حساب و کتاب یارانه‌های نقدی افراد را حذف کرد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما