شنبه 11 مهر 1405 - Sat 03 Oct 2026
  • ۲ ورزشکار زندانی در کره جنوبی تبرئه شدند

  • چه عواملی باعث ایجاد خار پاشنه می‌شود؟ + فیلم

  • مهدی حاج موسایی راهی فینال شد / فیلم

  • قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • ۷ نفتکش متخلف در ۵ روز به آتش کشیده شدند

  • ضدانقلاب: شاد زیستن برای ایرانیان حرام است + عکس و فیلم

  • متناسب با نیاز در ساخت موشک نوآوری می‌کنیم + فیلم

  • ترامپ از گراک برای حمله به ونزوئلا مشاوره گرفت

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • سران محترم سه قوه، لطفاً خودتان بخوانید!

  • امامی با شکست قهرمان جهان فینالیست شد / چهل و ششمین مدال ایران در پدل به دست آمد+ عکس

  • وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان

  • کشف تازه اثر انار بر بهبود عملکرد قلب

  • بی‌اعتمادی به چتر امنیتی آمریکا

  • اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد + عکس

  • هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز

  • وضعیت نامشخص برگزاری جام حذفی

  • واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند

  • نتایج بازی‌های آسیایی| هت‌تریک طلای ایران در روز سیزدهم

  • سپاه: دوران تهدید بی‌هزینه به پایان رسیده است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81812
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1396 - 18:42
    اخبارکوتاه

    فرار بزرگ طارمی پس از تخلف بزرگ!

    پس از اعلام «خبر خوش» از سوی سرپرست باشگاه پرسپولیس مشخص شد که در این میان مهدی طارمی بزرگترین سود را کرده است و باید دید پرسپولیس هم از این ماجرا منتفع خواهد شد یا خیر.

     فرار بزرگ طارمی پس از تخلف بزرگ!

    خبر خوشی که هواداران پرسپولیس منتظر آن بودند امروز از سوی سرپرست این باشگاه اعلام و گفته شد که جریمه 795 هزار و 500 یورویی مهدی طارمی از سوی باشگاه ریزه‌اسپور بخشیده شده است. این جریمه‌ای بود که شخص مهدی طارمی باید آن را پرداخت می‌کرد و حتی برخی نهادهای نظارتی اعلام کرده بودند در صورتی که باشگاه پرسپولیس این هزینه را متقبل شود، به این ماجرا ورود خواهند کرد.

    باشگاه پرسپولیس پس از ورود مقامات سیاسی به این پرونده موفق شد رضایت ریزه‌اسپور را جلب کند و بدین ترتیب مهدی طارمی توانست از جریمه میلیاردی فرار کند اما در این میان تکلیف باشگاه پرسپولیس مشخص نیست. این باشگاه از دو پنجره نقل‌وانتقالاتی محروم شده و گرشاسبی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس «ابراز امیدواری» کرده که این محرومیت کاهش یافته یا کلا برداشته شود.


    در واقع در این میان همه چیز به کام طارمی شد، او از جریمه سنگینی که به دلیل تخلف شخصی‌اش گریبانش را گرفته بود فرار کرد اما سوال این است که توافق 6 بندی پرسپولیس و ریزه‌اسپور به سود باشگاه هم تمام می‌شود و پرسپولیس هم از ورود سیاسیون و عقد تفاهم با ترکیه‌ای‌ها سود خواهد کرد یا خیر. در واقع تاکنون طارمی برنده بزرگ بوده و باید دید فیفا با کاهش محرومیت پرسپولیس موافقت می‌کند تا سر باشگاه هم بی‌کلاه نماند یا خیر. سوال دیگر اینکه مهدی طارمی پس از لطف بزرگی که در حقش شد، آیا در پرسپولیس خواهد ماند یا خیر؟

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما