جمعه 15 خرداد 1405 - Fri 05 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 81529
تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 22:18
ورزشی؛

افشاگری هدایتی در مورد حضور دو بازیکن در پرسپولیس

حسین هدایتی معروف به عابر بانک پرسپولیس، درباره فدراسیون فوتبال دست به افشاگری زد.

افشاگری هدایتی در مورد حضور دو بازیکن در پرسپولیس

 حسین هدایتی گفت: فدراسیون فوتبال در کمک به پرسپولیس درباره جذب وحید امیری و سید جلال حسینی نقش داشته و لازم شد من در آن موقع 3 ،4 میلیارد تومان را به فدراسیون بدهم که این کار هم دلایل خاص خود را دارد که بازگو کردن آن به صلاح نیست.
او در مورد اینکه آیا جذب این 2 بازیکن در خارج نقل و انتقالات رقم خورده بود یا خیر بیان کرد: در هر صورت داستانی بود که اگر می خواستم پول ندهم شاید اکنون سید جلال حسینی و امیری در پرسپولیس نبودند.
هدایتی در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون فوتبال برای قطعی کردن حضور این 2 بازیکن در پرسپولیس پول خواسته بود یا خیر گفت: خیر فدراسیون شرطی نگذاشت، اما شرایط جذب این 2 بازیکن موقعی صورت گرفت که من می بایست 2، 3 گره فدراسیون فوتبال را باز می کردم تا امیری و حسینی را بتوانم برای پرسپولیس جذب کنم.

منبع : باشگاه خبرنگاران

نظرات بینندگان
نظرات شما