سه شنبه 28 بهمن 1404 - Tue 17 Feb 2026
  • ربات‌های کونگ‌فوکار در جشنواره بهاری چین /فیلم

  • واکنش توئیتری‌ها به بیانات امروز رهبر انقلاب

  • لحظه شلیک موشک از ناو شهید صیاد شیرازی /فیلم

  • نقل و انتقالات 6 بازیکن تیم پرسپولیس توسط اوسمار

  • حوادث دی‌ماه تلنگری به مسئولان برای مدیریت فضای مجازی زد؟

  • از پشت شیشه ضدگلوله میخواد براندازی کنه!

  • پایان مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو

  • آتش، تئاتر تاریخی ناپل را خاکستر کرد

  • پیوندی قدیمی میان پهلوی و قتل‌های مرموز

  • دریادار تنگسیری: برای بستن تنگه هرمز آماده‌ایم

  • قالیباف : دهک‌بندی در ایستگاه آخر

  • فعالیت ۱۱ مرکز اهدای خون تهران در ماه رمضان

  • کاظمی: هیچ دانش‌آموزی در بازداشت نیست

  • مقام روس: ناوهای ایران، روسیه و چین راهی تنگه هرمز شده‌اند

  • بدون لغو تحریم‌ها، توافقی در کار نیست

  • ترکیب احتمالی استقلال ایران مقابل الحسین اردن

  • کشته شدن ۱۱ سرباز پاکستانی

  • انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول

  • چطور تقویم «جعلی» دربار شاه را لرزاند؟ +عکس

  • "جوانان وطن" با نوای حاج محمود کریمی/ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81505
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 17:53
    بین الملل

    اردوغان: تصمیم واشنگتن درباره قدس، رهاکردن بمبی در کل خاورمیانه بود

    رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد، جهان اسلام هدف توطئه‌های بسیاری همچون قدس، سوریه و میانمار بوده تا آن را به شکلی در جهت تأمین منافع گروه‌های تروریستی، امپریالیست‌ها، قاچاقچیان سلاح و اسرائیل درآورند.

    اردوغان: تصمیم واشنگتن درباره قدس، رهاکردن بمبی در کل خاورمیانه بود

     «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه امروز شنبه اعلام کرد، به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط آمریکا «بمبی» بود که در کل خاورمیانه رها شد.

    بنا بر گزارش خبرگزاری «فرانسه»، اردوغان تصمیم اخیر دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا درباره قدس را به عنوان «بمبی» توصیف کرد که در کل خاورمیانه رها شده باشد.

    بر اساس گزارش «دیلی صباح»، رئیس‌جمهوری ترکیه تأکید کرده که جهان اسلام هدف توطئه‌های بسیاری بوده تا آن را به شکلی در جهت تأمین منافع دیگران درآورند؛ توطئه‌هایی چون آنچه درباره بیت‌المقدس، سوریه و میانمار اتفاق افتاد.

    وی در سخنرانی امروز خود در استانبول تأکید کرد: «درست همانند یک قرن پیش، جهان اسلام با تلاش‌هایی برای تغییر شکل آن از طریق خون‌ریزی و نزاع میان برادران مسلمان مواجه است».

    اردوغان در ادامه از مردم خواست «تا برای حملاتی که سعی دارد مسلمانان را از درون به زیر بکشاند و به زمین بزند، آماده باشند».

    رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت: «زمانی که مسلمانان دچار اختلاف می‌شوند، تنها کسانی که از این مسئله نفع می‌برند، گروه‌های تروریستی، امپریالیست‌ها، قاچاقچیان سلاح و کشورهای تروریستی نظیر اسرائیل هستند».

    وی در ادامه تأکید کرد که تمام حوادثی که در سوریه، میانمار و بیت‌المقدس در حال وقوع است تصادفی نیست، بلکه عمدی است و با هدف نابود کردن منابع و انرژی مسلمانان از طریق وادار کردن آنها به جنگ با خودشان شکل گرفته است.

    اردوغان یک بار دیگر تصریح کرد که اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما