پنجشنبه 25 تير 1405 - Thu 16 Jul 2026
  • عراقچی راهی قطر شد

  • مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در جهان / عکس

  • آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان‌ها پناه بردند / فیلم

  • جدایی ستاره آبی پوش از باشگاه استقلال

  • نامه ایران به گوترش در پی ادعای آمریکا علیه روابط تهران-صنعا

  • بی‌قراری داریوش فرضیایی هنگام وداع با مادرش / فیلم

  • محکومیت پرسپولیس در پرونده بیرانوند تایید شد

  • راهزن ناکام هرمز

  • پیروزی های ناتمام ترامپ

  • بیانات رهبر شهید انقلاب درباره شهادت خودشان‌

  • آمریکا تفاهم را زیر پا گذاشت وقت بازگشت از مسیر «غیراصولی» است

  • خروج دوباره پول حقیقی از بازار سهام

  • سرزمین بی حسین یعنی یه ویرونه جواد مقدم

  • آب تهران جیره‌بندی نمی‌شود، اگر مصرف بهینه باشد

  • معلوم شد که زمام امور در تنگه هرمز دست ایران است

  • دور باطل سنتکام برای خر‌وج آبرومندانه از تنگه هرمز

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۲۴ تیر

  • محکومیت پرسپولیس در پرونده بیرانوند تایید شد

  • نمی‌گذاریم کشور فلسطین تشکیل شود

  • رد دست شکارچیان تا روایت رنج‌های طبیعت / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81483
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 19:54
    اخبارکوتاه

    میلیاردر اردنی به سرنوشت حریری دچار شد

    پس از سعد حریری نخست‌وزیر لبنان، ولیعهد عربستان سرمایه‌دار سرشناس اردنی را با نیرنگ به عربستان احضار و او را بازداشت کرد.

     میلیاردر اردنی به سرنوشت حریری دچار شد

     روزنامه «رأی‌ الیوم» به نقل از منابع خود نوشت بازداشت «صبیح المصری»، رئیس هئیت مدیره بانک عربی و تاجر میلیاردر اردنی را در عربستان در شرایط نامشخص و مبهم تأیید کرد.

    بر اساس این منابع، دادستانی عربستان سعودی به‌بهانه‌ بازجویی از وی درباره اطلاعات و گزارش‌های‌ مرتبط با فساد اقتصادی او را بازداشت کرده است، اما هنوز اتهام‌های‌ رسمی به وی که تابعیت دوگانه عربستان و اردنی دارد وارد نشده است.

    در حالی که دولت اردن هنوز در این باره موضع‌گیری نکرده است، اما رسانه‌ها و نویسندگان اردنی این اقدام عربستان سعودی را پیامی علیه اردن و فلسطین قلمداد کردند.

    ماهر سلامه، نویسنده و هنرمند اردنی در توییتی در این باره نوشت: المصری به این علت بازداشت شده است که اسرائیل از سال‌ها پیش درصدد برنامه‌ریزی‌ علیه بانک عربی و اموال ملت فلسطین بوده است.

    به‌گفته این منابع،‌ این سرمایه‌دار اردنی پس از آنکه پیامی از دوست نزدیک خود درباره ضرورت سفرش به عربستان سعودی دریافت کرد، راهی این کشور شد که بازداشت شد.

    دوستان المصری در این رابطه می گویند که به او هشدار داده اند به سرنوشت سعد الحریری دچار می شود اما او پاسخ داده: «من هیچ جرمی مرتکب نشده ام و هرگز به فساد نزدیک نشده ام و همه دارایی ام را در عربستان سرمایه گذاری کرده ام؛ گمان نمی کنم خطری مرا تهدید کند.  

    المصری که ۸۰ سال سن دارد سرمایه های هنگفتی در اردن، عربستان و لبنان دارد و از چهره‌های شناخته شده اجتماعی و اقتصادی است و روابط بسیار نزدیکی با خاندان حاکم در اردن دارد.

    نزدیک شدن اردن به ترکیه و حضور پادشاه اردن در اجلاس اخیر سران کشورهای سازمان همکاری اسلامی در استانبول و نشستن وی در سمت راست اردوغان همگی نشانه‌های‌ دور شدن این کشور از محور عربستان سعودی و محتدانش و نزدیک شدن آن به محور ایران و ترکیه است.

    منابع آگاه اعلام کردند که مقامات عربستان سعودی در پاسخ به پیگیری های مسئولان اردنی درباره سرنوشت وی اعلام کرده‌اند که وی شهروند عربستانی است و اجازه دخالت هیچ طرف خارجی را در این مورد نمی‌دهد.

    منبع : *کانال مطالعات عربستان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما