پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81473
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 14:54
    بین الملل؛

    نگرانی مسکو درباره ادامه حضور آمریکا در سوریه

    نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در ژنو اعلام کرده که مسکو نگران ادامه حضور نظامی آمریکا در سوریه پس از اعلام پیروزی بر داعش است.

    نگرانی مسکو درباره ادامه حضور آمریکا در سوریه

     «الکسی بوروداوکین» نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی و دفتر سازمان ملل در ژنو اعلام کرد، ادامه حضور نظامی آمریکا در سوریه پس از پیروزی بر داعش باعث بوجود آمدن نگرانی‌هایی شده است.

    بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، این دیپلمات روس تأکید کرد: «ما معتقدیم که پس از پیروزی بر داعش، هیچ ضرورتی برای باقی ماندن بیشتر نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا در سوریه وجود ندارد.»

    وی افزود: «بنابراین، ما از آمریکایی‌ها می‌خواهیم که کوله‌بار خود را بسته و از سوریه بروند.ظاهرا این برنامه آنها نیست و همین مسئله نگرانی‌هایی را بوجود آورده است».

    بنا به گفته نماینده روسیه، تفاهم استراتژیک گسترده‌ای میان روسیه و آمریکا در خصوص مسئله سوریه وجود دارد که در بیانیه مشترک دو کشور که در شهر دانانگ ویتنام تصویب شد، مطرح شده است. «مواضع ما در خصوص برخی مسائل متفاوت است اما با این وجود ما امیدواریم که بتوانیم هم تعامل سیاسی و هم همکاری‌های نظامی با آمریکا را حفظ کنیم».

    بوروداوکین در ادامه تأکید کرد: «نظامان ما در پایگاه‌های الحمیمیم و طرطوس سوریه باقی خواهند ماند و ما می‌توانیم به شرکای سوری خود در مبارزه با تروریسم بین‌المللی به ویژه با نیروهای جبهه‌النصره که هنوز در سوریه هست، کمک کنیم.

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما