جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81071
    تاریخ انتشار: 22/آذر/1396 - 11:40
    اخبار کوتاه

    یک ریال از هزینه‌های پرسپولیس و استقلال

    وزیر ورزش و جوانان گفت: استقلال و پرسپولیس با هزینه جاری حدود 80 میلیارد تومان، اوقات فراغت 40 الی 50 میلیون نفر را پر می‌کنند و البته یک ریال از این هزینه‌ها را هم دولت نمی‌دهد.

    یک ریال از هزینه‌های پرسپولیس و استقلال

     نشست صمیمی و هم اندیشی فرزندان سرداران شهید با سلطانی فر و ستاری معاون رییس جمهور به میزبانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

    مسعود سلطانی فر ضمن ابراز خوشحالی از این نشست گفت: از شهدای زیادی خاطرات بسیاری دارم به خصوص در زمان جنگ تحمیلی که در خدمت شهید کلانتری بودیم و ایشان به من محبت و اعتماد خاصی داشتند.

    سلطانی فر ورزش را مناسب ترین ابزار برای تحکیم وحدت و افزایش غرور ملی دانست و اظهار داشت: موفقیت در ورزش باعث شور و شعف ملت و یکپارچگی اقوام می شود. دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با هزینه جاری حدود 80 میلیارد تومان، اوقات فراغت 40 الی 50 میلیون نفر را پر می کنند و البته یک ریال از این هزینه ها را هم دولت نمی دهد. در کدام حوزه دیگر چنین ابزار ارزانی با این برد قوی وجود دارد؟

    وزیر ورزش و جوانان توسعه ورزش همگانی را یک وظیفه بسیار مهم عنوان کرد و افزود: باید مردم را تشویق به ورزش کنیم تا با حفظ سلامتی آنها جلوی بسیاری از هزینه های گزاف درمانی را بگیریم. در کنار آن کار کردن روی ورزش های مادر و کشف استعدادها در مناظق محروم، روستایی، عشایری و دورافتاده ما را به سمتی می برد که در المپیک 2020 در کنار چهار رشته ای که در المپیک های قبلی به مدال رسیدیم در دو، سه رشته جدید مثل کاراته و سنگنوردی مدال کسب کنیم و باعث عزت و افتخار کشور شویم.

    وزیر ورزش و جوانان در خصوص توجه ویژه این وزارتخانه به امور جوانان گفت:‌ پرکردن اوقات فراغت و ورزش کردن جوانان تقریبا در همه کشورهای دنیا به عهده وزارت ورزش است. ابزار امور دیگر مثل تامین مسکن، تحصیل و اشتغال جوانان دست ما نیست اما برنامه ریزی و هماهنگی آن با دیگر نهادها به عهده این وزارتخانه است.

    وی افزود: عمده وظایف و فعالیت های ما در خصوص جوانان اعطای وام قرض الحسنه به زوج های جوان، ایجاد خانه های جوان و گسترش NGO ها که به حدود 2000 عدد رسیده در کنار توسعه دفاتر مشاوره ازدواج بوده است و عزم و اراده جدی داریم تا با تعامل با سایر وزارت خانه ها مشکلات این قشر را به حداقل برسانیم.

    سلطانی فر با اشاره تصمیمات بزرگ و انقلابی دولت یازدهم برای حل مشکلات و افزایش رفاه مردم گفت: طرح تحول سلامت جهت رفاه و سلامت عمومی اقدام بسیار مهمی بود. برجام نیز یک اتفاق بزرگ بود که در مذاکرات نابرابر با قدرت های بزرگ دنیا قدرت سیاسی خود را به رخ آنها کشاندیم.

    وزیر ورزش و جوانان با یادآوری ملاقات روحانی با اولاند رئیس جمهور سابق فرانسه عنوان کرد: در آن جلسه و در جریان مذاکرات در بهمن 1394 که بنده هم حضور داشتم، اولاند با صراحت گفت که گروه 5+1 در مورد اصل حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اختلاف نظر نداشتند و فقط اختلاف نظر در زمان حمله بود. مردم باید بدانند که دولت تدبیر و امید با اجرای برجام توانست بسیاری از مشکلات کشور را کم کند و این اتفاق بزرگ تاریخی با همراهی و حمایت همه مسئولان عالی رتبه رخ داد.

    در ادامه این نشست صمیمانه سلطانی فر افزود: در کشور بحران های جدی مثل بحران آب، مساله محیط زیست و پسماندها را داریم. موضوع صندوق های بازنشستگی هم یک معضل بسیار مهم است. طرح هدفمند کردن یارانه ها و اصلاح قیمت حامل های انرژی بخشی از مشکلات جدی دولت را حل خواهد کرد و عزم و اراده شخص رییس جمهور مانند دوره قبل رساندن مشکلات به حداقل است.

    وی در پایان با تاکید به محقق شدن بسیاری از وعده های دولت و پیگیری برای تحقق مابقی وعده ها گفت:‌ از تاکیدات جدی دکتر روحانی استفاده از مدیران جوان و بانوان در راس بدنه مدیریتی کشور است تا در پایان کار دوره فعالیت دولت دوازدهم انتقال قدرت به نسل بعدی بدون نگرانی انجام شود.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما