دوشنبه 12 مرداد 1405 - Mon 03 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 80310
تاریخ انتشار: 16/آذر/1396 - 10:37
اجتماعی؛

وضعیت بافت فرسوده در شهر تهران

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر گفت: وضعیت بافت فرسوده در شهر تهران نامناسب بوده و برای ایمنی بافت فرسوده هیچ گونه پیشرفتی صورت نگرفته است.

 وضعیت بافت فرسوده در شهر تهران

 با انتقاد نسبت به وضعیت نامناسب بافتهای فرسوده گفت: در شهر تهران 3هزار و 268 هکتار بافت فرسوده وجود دارد که معادل 5.3 درصد از وسعت کل شهر را تشکیل می‌دهد و 43 درصد از کل واحدهای مسکونی پایتخت شرایط ناپایداری دارند.

وی ادامه داد: بر اساس آمارها بیشترین بافت فرسوده در مناطق 12 که بیشترین نقطه نیز منطقه بازار است و کمترین میزان در منطقه 22 است.

سالاری گفت: در این حوزه به اندازه کافی قانون داریم حتی ستاد بازآفرینی نیز تشکیل شده ولی لازم است به صورت جدی و اجرایی وارد شویم که پیشنهاد مناسب این است که یک محله یا بلوک شهری به صورت پایلوت برای نوسازی انتخاب شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر ادامه داد: وضعیت بافت فرسوده در شهر تهران نامناسب بوده و برای ایمنی بافت فرسوده هیچ گونه پیشرفتی صورت نگرفته است. نمونه آن بافت فرسوده بازار است که از نظر رعایت اصول و استانداردهای ایمنی، شهرداری و دیگر دستگاه ها اقدامات پیشگیرانه انجام نشده داده اند.

وی گفت: در این زمینه البته فقط شهرداری مسئول نیست بلکه سازمانها و وزارتخانه های دیگر مانند وزارت کار، راه و شهرسازی و قوه قضاییه نیز در این زمینه مسئول هستند و باید به شهرداری کمک کنند.

منبع : خبرگزاری فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما