شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 80070
    تاریخ انتشار: 13/آذر/1396 - 16:26
    اقتصادی

    اصناف دیناری بابت بسته حمایتی تسهیلات

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: در حوزه اصناف دیناری بابت بسته حمایتی تسهیلات ۱۰ هزار میلیارد تومانی پرداخت نشده در حالیکه مبالغی در حوزه صنعت پرداخت شده است.

    اصناف دیناری بابت بسته حمایتی تسهیلات

     محمدرضا مس‌فروش امروز در مراسم معرفی و تقدیر از صادرکنندگان نمونه سال 96 استان تهران اظهار کرد: 28 درصد از صادرات کشور در اختیار صادرکنندگان استان تهران قرار دارد.

    وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه در سال جاری 5 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان تعریف شده است اظهار کرد: بانک‌ها همکاری لازم برای اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان را در سال جاری نداشته‌اند به طوریکه با وجود بخشنامه اعطای تسهیلات جدید با وجود بدهی‌های قبلی توسط بانک‌ها به تولیدکنندگان پرداخت نشده است.

    مس‌فروش افزود: در حوزه اصناف نیز دیناری بابت بسته حمایتی تسهیلات 10 میلیارد تومانی پرداخت نشده که این موضوع به اطلاع شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت رسیده است.

    در مدیریت واردات کالاهای مصرفی موفق نبوده‌ایم

    رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان تهران درباره مصوبه جدید دولت برای محدود کردن واردات کالاهای مصرفی گفت: این مصوبه برای مدیریت کردن اقلام وارداتی به کشور اجرایی و ضروری است.

    وی ادامه داد: واردات در قالب 3 زیربخش بررسی و کنترل می‌شود به طوریکه در ابتدا باید شرایط واردات کالاهای سرمایه‌ای که در داخل کشور دانش فنی آن را نداریم فراهم کنیم و کالاهای واسطه‌ای را نیز برای رونق تولید ملزم به واردات هستیم اما روند واردات کالاهای مصرفی باید کاهش یابد. هر چند که در 8 ماهه ابتدایی سال جاری بر اساس برنامه‌ریزیهای قبلی انجام شده موفق نبوده‌ایم.

    مس‌فروش تصریح کرد: بخشی از این عدم موفقیت و حتی افزایش واردات کالاهای مصرفی به خاطر برخورد با کالاهای قاچاق است که خود را به صورت قانونی و در قالب واردات رسمی جایگزین کرده است.

    رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه در سبد صادرات استان تهران 72.5 درصد محصولات صنعتی است گفت: این رقم مورد قبول استاندار تهران نیست و در خصوص قدر مطلق‌های آن ایراد دارد.

    این مقام مسئول ادامه داد: احیای مشوق‌های صادراتی توجه بیشتر به حمل و نقل و کاهش هزینه‌های آن، کمک هزینه‌ برای شرکت صادرکنندگان در فعالیت‌های نمایشگاهی خارج از کشور و پرداخت جایزه‌های صادراتی مصوب باید به مرحله اجرایی برسد و ما کماکان این موضوعات را در دستور کار خود داریم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما