" />
پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 7985
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1394 - 16:42

    سقوط هواپیما در قزوین تلفات جانی نداشت

    پایگاه خبری حامیان ولایت/ویژه

    معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: حادثه سقوط هواپیمای آموزشی در این استان تلفات جانی نداشت.حکمت‌الله هاشمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین، اظهار کرد: ساعت 10:55 امروز یک دستگاه هواپیمای آموزشی زیر پل شرکت راه‌سازی استراتوس در 40 کیلومتری جاده قزوین - رشت سقوط کرد.

    farhangnews 140048-401327-1439632549

    سقوط هواپیما در قزوین تلفات جانی نداشت

    وی افزود: در این حادثه سرنشینان هواپیمای دونفره مصدوم شده بودند که یکی از آنان با 33 سال سن به صورت سرپایی مداوا شد و دیگری که 59 سال سن دارد در حال انتقال به مرکز درمانی به وسیله عوامل اورژانس است.

    معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین بیان اینکه حال سرنشین 59 ساله وخیم گزارش شده است، ادامه داد: عوامل جمعیت هلال احمر هفت دقیقه پس از وقوع حادثه یعنی ساعت 11:02 در صحنه حضور داشتند و به امدادرسانی پرداختند که خوشبختانه در این حادثه هیچ انفجاری رخ نداد.

    هاشمی تصریح کرد: در این حادثه امدادگران جمعیت هلال احمر شامل سه اکیپ چهار نفره از پایگاه‌های امداد و نجات طارم، کوهین و مهتاب در محل حادثه حضور یافتند که در آن ست‌های نجات و آمبولانس‌های جمعیت هلال احمر در کنار تیم‌های امدادی اورژانس بکارگیری شد.

    معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال جاری اوایل سال نیز یک مورد حادثه سقوط بالگرد آموزشی در نواحی شهرستان آبیک استان قزوین اتفاق افتاد.

    وی بیان کرد: عوامل امدادی جمعیت هلال احمر استان قزوین به صورت 24 ساعته در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به امدادرسانی به حادثه‌دیدگان اقدام کنند.

    معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین یادآور شد: مردم می‌توانند در مواقع بروز حادثه با سامانه ندای امداد جمعیت هلال احمر استان به شماره 112 تماس بگیرند تا عوامل امدادی را در جریان حادثه قرار دهند.

    منبع: فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما