سه شنبه 14 مهر 1405 - Tue 06 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 79819
تاریخ انتشار: 12/آذر/1396 - 11:31
بین الملل؛

گدایی آمریکا برای راه‌اندازی جنگ اتمی

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفت که آمریکا با رزمایش‌های نظامی و شبیه‌سازی حمله به کره شمالی، جنگ اتمی را در شبه جزیره کره گدایی می‌کند.

گدایی آمریکا برای راه‌اندازی جنگ اتمی

 سخنگوی وزارت کره شمالی گفت که آمریکا با همراهی کره جنوبی درصدد هستند بزرگترین رزمایش هوایی مشترک در تاریخ دو کشور را بین روزهای 4 تا 8 دسامبر برگزار کنند.

به نوشته روزنامه گلوبال تایمز، یک سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را متهم کرد که با برگزاری رزمایش‌های نظامی بسیار وحشتناک و با سناریوی حملات به کره شمالی، برای راه‌اندازی جنگ اتمی گدایی می‌کند.

این سخنگو ادامه داد اکنون بیش از 230 جنگنده آمریکا و کره جنوبی با همراهی آخرین جنگنده مخفی آمریکا و تجهیزات استراتژیک و 12 هزار نیرو آماده برگزاری یک رزمایش نظامی دیگر در شبه جزیره کره هستند.

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفت رزمایش پیش روی آمریکا و کره جنوبی در اندازه و در شبیه‌سازی حمله به کره شمالی بی‌مانند خواهد بود و بیشترین تجهیزات استراتژیک آمریکایی در آن استفاده خواهد شد.

منبع : خبرگزاری فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما