چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • ترامپ مدعی پایان تفاهم با ایران شد

  • اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۳ نقطه در خوزستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 79458
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1396 - 09:45
    نقوی حسینی در گفت‌وگو:

    لایحه بودجه سال 97 در هیئت دولت درحال بررسی و تصویب است

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ارتقا توان دفاعی و مسائل معیشتی را جزو مهمترین دغدغه‌های نیروهای مسلح در بودجه دفاعی سال ۹۷ دانست.

    لایحه بودجه سال 97 در هیئت دولت درحال بررسی و تصویب است

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو درباره وضعیت بودجه دفاعی سال 97 گفت: لایحه بودجه سال 97 در هیئت دولت درحال بررسی و تصویب است و بودجه دفاعی هم بخشی از آن محسوب می‌شود که مطابق اعلام دولت 19 آذرماه لایحه بودجه سال 97 به مجلس ارائه می‌شود.

    وی با بیان اینکه تا کنون جلساتی مختلفی با مسئولان بودجه نیروهای مسلح برای بررسی نظرات‌ آنها در خصوص بودجه دفاعی سال 97 داشته‌ایم، خاطر نشان کرد: در این جلسات مسئولان بودجه و فرماندهان نیروهای مسلح نظرات و دیدگاه‌های خود را درباره بودجه دفاعی بیان کرده‌اند و ما منتظر هستیم تا با ارائه لایحه بودجه از سوی دولت ببینیم تاچه میزان انتظارات نیروهای مسلح در لایحه بودجه بر آورده شده است.

    سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس با اشاره به مهمترین دغدغه‌های نیروهای مسلح در موضوع بودجه دفاعی، تصریح کرد: اولین و مهمترین این دغدغه‌ها این است که بنیه دفاعی کشور باید در تراز جمهوری اسلامی ارتقا یابد.

    ما دشمنان قسم خورده‌ای داریم که دائم ما را تهدید می‌کنند و ما حق داریم که در حوزه دفاعی و توسعه بخش‌های نظامی که مربوط به دفاع کشور است مخصوصا بخش‌های موشکی، به اندازه کافی اعتبار تخصیص دهیم تا بتوانیم با ارتقای توان بازدارندگی امنیت کشورمان را تامین کنیم.

    نقوی حسینی ادامه داد: بخش دوم دغدغه‌های نیروهای مسلح، موضوع بازنشستگان و نیروی انسانی شاغل در نیروهای مسلح است که نیازمند حمایت و پشتیبانی هستند. ما در برنامه ششم طرحی را تصویب کردیم که در حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح همسان سازی صورت بگیرد. دولت باید این مصوبه را اجرا کند و برای این کار  نیازمند بودجه و اعتبار است که این موضوع باید در لایحه بودجه دیده شود.

    برای پرسنل شاغل نیروهای مسلح هم ما چیزی فراتر از قانون  نمی‌خواهیم یعنی همان افزایش حقوقی را که قانون پیش بینی کرده است، دولت باید برای تحقق آن اعتبارات لازم را پیش بینی کند.

    نماینده مردم ورامین در مجلس خاطرنشان کرد: موضوع سوم هم نگهداری و بازسازی تجهیزات موجود است. در بخش های مختلف نیروهای مسلح با جنگ افزارهای متنوعی روبرو هستیم که نیازمند بازسازی و بهینه سازی است. همچنین با ساختمان‌هایی در حوزه مرزبانی روبرو هستیم که نیازمند بازسازی و تغییر و تحول است که  این حوزه نیازمند اعتبارات لازم است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما