شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 78985
    تاریخ انتشار: 05/آذر/1396 - 10:34
    اخبار کوتاه

    حمله نیروهای پاکستانی به اعتصاب کنندگان

    حمله نیروهای پلیس فدرال پاکستان به اعتصاب کنندگان در پایتخت این کشور تا کنون ۱۸۸ مجروح و پنج کشته برجای گذاشته است.

    حمله نیروهای پاکستانی به اعتصاب کنندگان

    به نقل از ای آر وای نیوز حمله نیروهای پلیس فدرال پاکستان به اعتصاب کنندگان پایتخت این کشور تا کنون 188 مجروح و پنج کشته برجای گذاشته و دولت این کشور به منظور کنترل اوضاع درخواست ورود نیروهای ارتش را کرده است.

    گزارش‌ها حاکیست حمله پلیس به حزب لبیک یا رسول الله(ص) اوضاع را در پایتخت پاکستان متشنج کرده و در حملات متقابل تا کنون دهها نفر روانه بیمارستان شده و تعداد بسیاری نیز توسط پلیس بازداشت شده‌اند.

    گفتنی است سرکوب معترضین به تصویب قانونی علیه اعتقاد ختم نبوت در پاکستان از صبح دیروز آغاز شده و برعکس آنچه وزیر کشور پاکستان تصور می‌کرد، کنترل و پایان دادن به اعتصاب از توان پلیس فدرال این کشور خارج بود.

    از سوی دیگر ارتش پاکستان در پاسخ به درخواست نیاز دولت این کشور اعلام کرده است: ما نیروهای خود را صرفا برای متفرق کردن اعتراض کنندگان اعزام نخواهیم کرد بلکه مشکل باید به صورت ریشه‌ای حل شده و به خواسته‌های معترضین نیز توجه شود.

    از سوی دیگر سران معترضان از احزاب « لبیک یا رسول الله و جنبش اهل تسنن پاکستان» در سوگ افراد کشته شده سه روز عزای عمومی اعلام کرده‌اند.

    آصف جلالی سخنگوی حزب لبیک یا رسول الله ضمن اعلام اینکه اعتصاب در سراسر کشور ادامه پیدا خواهد کرد گفت: تا زمانی که زاهد حامد وزیر قانون پاکستان و رانا ثناءالله وزیر قانون ایالت پنجاب عزل نشده‌اند ما دست از اعتراضات خود برنخواهیم داشت.

    ثروت اعجاز قادری رئیس حزب جنبش اهل تسنن پاکستان نیز تصریح کرد: دولت برای نجات یک وزیر حاضر شده دهها بی‌گناه را به خاک و خون بکشاند، ما اجازه نمی‌دهیم این خون‌ها هدر رود و تا زمانی که به مطالبات خود دست پیدا نکنیم اعتراض را ادامه خواهیم داد.

    دیگر مسئولین احزاب معترض هم اعلام کردند: حمله دولت به اعتصاب آرام ما که هیچ رفتار غیر قانونی و خشنی نداشت، راه‌های مذاکره را بسته و اینک تا زمانی که تمام کابینه استعفا ندهند دست از اعتراض خود برنخواهیم داشت.

    اعتصاب در اسلام آباد پس از آن آغاز شد که پارلمان لایحه ای برای تغییر در قانون پایبندی به خاتمیت نبی گرامی اسلام(ص) را برای رای‌گیری پذیرفت.

    با وجود اعتراف وزیر کشور پاکستان به اینکه چنین لایحه‌ای اشتباه بوده و هیچگاه پذیرفته نشده است، معترضان خواستار استعفای فوری وزیر قانون کشور به دلیل توهین به پیامبر اسلام(ص) شدند.

    پس از آنکه دوبار مذاکرات میان دولت و اعتصاب کنندگان با شکست روبرو  شد از صبح دیروز حملات نیروهای پلیس به اجتماع معترضین آغاز شد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما