شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 78223
    تاریخ انتشار: 29/آبان/1396 - 09:52
    اخبار کوتاه/اجتماعی

    قاتل خاموش حریف مرد جوان نشد

    سخنگوی آتش‌نشانی تهران گفت: آتش‌نشانان جان مرد جوانی را که بر اثر گازگرفتگی بی‌هوش شده بود، نجات دادند.

     قاتل خاموش حریف مرد جوان نشد

    سید جلال ملکی با اعلام خبر گازگرفتگی در یک ساختمان در تهرانپارس درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 22:42 شب گذشته حادثه گازگرفتگی در تهرانپارس، خیابان 206 شرقی به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان ایستگاه 57 آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل حادثه منزل دو طبقه چهار واحدی بود که در طبقه منفی یک آن یک واحد حدوداً 100 متری وجود داشت؛ همسایگان از عدم پاسخگویی فردی که داخل منزل بود نگران شده و با آتش‌نشانی تماس گرفته بودند.

    وی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان باحضور در محل، در خانه را با استفاده از تجهیزات باز کرده و پس از ورود به منزل با وضعیت بی‌حال و بی‌هوش مرد سی و پنج ساله‌ای مواجه شده و سریعاً این فرد را به فضای باز منتقل کردند همچنین تا رسیدن عوامل اورژانس به محل، اقدامات اولیه برای این فرد که علائم حیاتی ضعیفی داشت توسط آتش‌نشانان انجام و خوشبختانه وضعیت وی بهتر شد.

    ملکی تصریح کرد: با حضور عوامل اورژانس عملیات درمانی روی این فرد صورت گرفت و وی به مراکز درمانی منتقل شد همچنین در نهایت محل تحویل عوامل انتظامی شد و در ساعت 23:27 عملیات پایان یافت.

    سخنگوی آتش‌نشانی تهران متذکر شد: با حضور فرمانده عملیات آتش‌نشانی در محل مشخص شد دودکش بخاری به دلیل نامشخصی از جای خود خارج شده، روی زمین افتاده و منجر به انتشار گاز خطرناک مونوکسید کربن شده بود؛ اگر اطلاع‌رسانی به موقع هموطنان و حضور سریع آتش‌نشانان صورت نمی‌گرفت قطعا شاهد وضعیت وخیم‌تری بودیم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما