جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 78066
    تاریخ انتشار: 27/آبان/1396 - 10:21
    اخبارکوتاه

    سلبریتی‌هایی که در ماجرای دردناک زلزله جوگیر شدند!

    برخی سلبریتی ها در زمان وقوع زلزله به جای کمک و همدردی با زلزله زدگان،مسکن مهر را هدف قراردادند و انتقادات تندی به این پروژه کردند درحالی که تنها 2نفر بر اثر زلزله در مسکن مهر جان خود را از دست دادند.

     سلبریتی‌هایی که در ماجرای دردناک زلزله جوگیر شدند!

     زلزله کرمانشاه دل هر انسانی را به درد آورد، زلزله ای 7/3 ریشتری که بیش از 400 نفر را به کام مرگ فرستاد و بالای 7 هزار نفر را مصدوم کرد، زلزله ای که دختری را از پدرش، مادری را از پسرش و ... جدا کرد، در این میان و در همان ساعات اولیه زلزله معاون اول رئیس جمهور در اظهار نری به مسکن مهر اشاره می کند و در ادامه برخی سلبریتی ها با واکنش های تند مقصر را دولت قبل و مسکن مهر می دانند که باعث شده عده ای از هموطنان جان خود را از دست بدهند.

    اما بر اساس آمار رسمی تنها دو نفر در مسکن مهر جان خود را در زلزله از دست دادند و بسیاری از مردم به خاطر بافت فرسوده در سر پل ذهاب و ازگله زیر آوار ماندند. سقف هیچ مسکن مهری خراب نشده اما برخی سلبریتی ها لب به انتقاد باز کردند.

    یکی از این بازیگران با وقاحت تمام مسکن مهر را طویله خطاب می کند، مسکن مهری که باعث شد بسیاری از قشر ضعیف جامعه بتوانند خانه دار شوند، چرا هیچکدام از این بازیگران به بیمارستان نوسازی که تازه احداث شده اشاره نمی کند که کامل تخریب شده است؟

    از سوی دیگر اما برخی بازیگران و ورزشکاران مانند علی دایی و بهرام رادان با تمام قوا به صحنه امدند و با جان و دل برای کمک به زلزله زدگان هر کاری از دستشان بر می امد انجام دادند اما برخی سلبریتی ها تنها در کاناپه های گرم و نرم خود در خانه هایشان نشسته  و هشتک زلزله و تسلیت زدند و به مسکن مهر اعتراض کردند.

    وقتی مدیر مسکن شهرستانی که در آن زلزله رخ داده می گوید تنها 2 نفر در مسکن مهر جان باختند چرا این سلبریتی ها لال شدند؟ چرا از مردم عذر خواهی نمی کنند که اشتباه کردند؟ چرا نمی گویند که ما اشتباه کردیم که مسکن مهر را طویله نامیدیم، برخی از این بازیگران تنها و تنها تحت تاثیر جو هستند و اصلا کاری به زلزله ندارند بلکه مدام مرثیه می خوانند و به هر بهانه ای لب به اعتراض باز می کنند.

    منبع : افکار نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما