یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 76976
تاریخ انتشار: 18/آبان/1396 - 14:25
اخبار کوتاه

وضعیت راه های کشور

رییس پلیس راه مازندران با توجه به بارش باران در جاده‌های استان به رانندگان توصیه کرد با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در جاده‌ها حرکت کنند.

وضعیت راه های کشور

سرهنگ قدمی رییس پلیس راه استان مازندران با اشاره به بارش باران در شهر‌های آمل، چالوس و بهشهر به رانندگان توصیه کرد با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و گوش دادن به توصیه‌های پلیس، در جاده‌ها رانندگی کنند.
 
وی افزود: ترافیک در جاده‌های سوادکوه و کرج – چالوس روان است و رفت و آمد به خوبی انجام می‌شود.
 
رییس پلیس راه استان مازندران گفت: جاده هراز هم اکنون از ورودی تهران به مازندران از محدوده گزنک تا آب اسک، دارای ترافیک پر حجم و روان است.
 
سرهنگ قدمی افزود: در شبانه روز گذشته، شاهد چند تصادف عابران پیاده با خودرو‌ها در جاده‌های استان بودیم که در یکی از این حوادث، متاسفانه یک عابر جان باخت.
 
وی به عابران پیاده توصیه کرد: حتما از پل‌های عابر پیاده استفاده کنند و در زمان عبور از جاده‌ها، لباس روشن به تن داشته باشند.

منبع : باشگاه خبرنگاران

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما