یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 76646
    تاریخ انتشار: 15/آبان/1396 - 15:07
    بین الملل

    کری:روح برجامی وجود ندارد

    وزیر خارجه پیشین آمریکا می‌گوید که روح برجامی وجود ندارد، بلکه یک توافق وجود دارد که در حال ارائه نتایج مدنظر است.

    کری:روح برجامی وجود ندارد

     جان کری، وزیر خارجه پیشن آمریکا با حضور در نشستی در اندیشکده چتم‌هاوس انگلیس به ارائه ارزیابی‌های خود از برجام پرداخت.

    در این نشست، جان کری گفت: «حتی چین و روسیه نیز نقشی قابل توجهی در برجام ایفا کردند، یک تلاش واقعی جهانی، ما به چنین تلاش‌هایی نیاز بیشتری داریم».

    کری افزود: «توافق هسته‌ای ایران همچنان کارا است و دقیقا در حال انجام آن چیزی است که برای آن طراحی شده است».

    وزیر خارجه پیشین آمریکا افزود: «من شنیده‌ام که رئیس جمهوری آمریکا گفته است که روح توافق هسته‌ای ایران نقض شده است، روح توافقی وجود ندارد. توافقی وجود دارد، که بر مسئله هسته‌ای متمرکز است و در حال ارائه نتایج (مدنظر) است».

    وی افزود: «ایده نقض از آسمان بیرون کشیده (و ارائه) شده است، هیچ علم (شناخت)‌ و شواهدی وجود ندارد که شایسته عدم تأیید (پایبندی ایران به برجام) باشد». به گفته کری، «تصمیم ترامپ برای عدم تأیید پایبندی ایران بدون هیچ ارجاعی به هیچ واقعیتی انجام شده است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای 8 بار پایبندی ایران را تأیید کرده است».

    وی گفت: «جهان بدون توافق (هسته‌ای) خوشایند به نظر نمی‌رسد. پیش از توافق، ایران شاید 2 ماه با بمب هسته‌ای فاصله داشت». به گفته وی، براساس برجام می‌توان روی هر گرم از اورانیوم (در ایران) نظارت داشت، مسئله‌ای که پیشتر هرگز اینچنین شفاف نبود.

    جان کری می‌گوید که «بنیامین نتانیاهو، باراک اوباما را به بمباران ایران تشویق می‌کرد - اما بمباران ایران نمی‌توانست مانع از ساخت بمب هسته‌ای توسط ایران شود. وقتی که یک کشور را بمباران می‌کنید، به آن کشور انگیزه می‌دهید تا بمب هسته‌ای بسازد».

    کری افزود که که «توافق هسته‌ای نه براساس اعتماد، بلکه براساس راستی‌آزمایی ایجاد شده است، با توافق هسته‌ای، زمان گریز یکساله‌ای داریم».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما