جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 76477
    تاریخ انتشار: 14/آبان/1396 - 15:58
    بین الملل

    اولین مرحله ازطرح صهیونیستی-سعودی

    یک کارشناس لبنانی تاکید کرد که استعفای سعد حریری اولی مرحله از طرح صهیونیستی-سعودی برای حمله به لبنان است و از قطع شدن ارتباط با سعد حریری در عربستان خبر داد.

    اولین مرحله ازطرح صهیونیستی-سعودی

     استعفای "سعد حریری" نخست وزیر لبنان را آغاز نقشه جدید صهیونیست ها و آل سعود برای حمله به لبنان دانست و گفت: استعفای سعد حریری اولین مرحله از نقشه ای است که سعودی ها و صهیونیست ها برای بر هم زدن امنیت لبنان و رویارویی با حزب الله و محور مقاومت طراحی کرده اند، آنان نقشه ای طراحی کرده اند که سه رکن اصلی دارد و با استعفای سعد حریری و ایجاد خلأ در بدنه دولت لبنان آغاز می شود و در مرحله دوم با ایجاد فتنه در داخل لبنان ادامه می یابد،سعودی ها و صهیونیست ها گمان می کنند فتنه ای که ایجاد خواهد شد می تواند حزب الله را زخمی و زمین گیر کند تا بتوانند در مرحله سوم به لبنان حمله کنند.

    وی ادامه داد: به طور کل می توان طرح و دیدگاه صهیونیست ها و سعودی ها را اینگونه تشریح کرد اما این احمق ها نمی دانند و یا خود را به ندانستن زده اند که شرایط امروز لبنان به طور کل با وضعیت کشور در سال 1988 متفاوت است. محور مقاومت امروز دست برتر را دارد و اجازه نمی دهد که هیچ یک از طرح هایشان به سرانجام برسد. این طرح از پیش شکست خورده است و عواقب منفی آن دامنگیر طراحانش خواهد شد، سعودی ها و صهیونیست ها دست خود را در آتشی که برپا کرده اند خواهند سوزاند.

    این کارشناس لبنانی با تاکید بر این مسئله که سعد حریری علی رغم تمایلش مجبور به استعفا شده است گفت: این استعفا برای خود سعد حریری و نزدیکانش نیز غافلگیر کننده بود و او هم اکنون حکم یک زندانی در عربستان را دارد. وی بیانیه استعفای خود را از روی یک برگه که هیچ اطلاعی از محتوای آن نداشت خواند و در فیلم اعلام استعفای حریری می بینیم که او تا چه اندازه نا آرام و ناراحت است، این اقدام خود کشی سیاسی حریری بود. اطرافیان سعد حریری و حتی بستگان نزدیکش همچون پسر عمه و عمویش هیچ اطلاعی از وضعیت او ندارند و از روز گذشته تلاش می کنند با او تماس بگیرند اما موفق نمی شوند.

    وی همچنین گفت: عربستان با تحریک رژیم اشغالگر قدس دست به این اقدام زد، به نظر ما پیروزی های بزرگ محود مقاومت در سوریه، فروپاشی سیاست های عربستان در منطقه و همچنین نزدیک بودن انتخابات پارلمانی لبنان که پیشبینی می شود حزب الله بتواند در آن موفقیت چشم گیری کسب کند، باعث شد تا عربستان دست به این اقدام جنون آمیز بزند.

    امین حطیط در پایان تاکید کرد که دولت لبنان به خوبی می تواند از این پالش عبور کند و توضیح داد: قانون اساسی لبنان توانایی خوبی برای پوشش خلاء های اینچنینی دارد، رئیس جمهور لبنان قانوناٌ اجازه دارد در صورت ادامه بازداشت سعد حریری در عربستان و عدم بازگشت او به کشور بعد از چند روز با تایید پارلمان یک کابینه جدید تشکیل دهد. در خصوص وضعیت امنیتی در لبنان باید بگویم که همه چیز تحت کنترل است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما