جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 76075
    تاریخ انتشار: 11/آبان/1396 - 11:41
    بین الملل؛

    بازگشت نواز شریف به پاکستان

    نواز شریف نخست‌وزیر سابق پاکستان بلافاصله پس از بازگشت به این کشور اعلام کرد: هدف از حسابرسی انتقام است و کسی به‌دنبال انصاف نیست.

    بازگشت نواز شریف به پاکستان

     هدف از حسابرسی انتقام شده است و کسی به‌دنبال انصاف نیست ولی من به‌احترام قانون اساسی حاضر شدم در دادگاه حاضر شوم.

    وی افزود: کسانی که ما را به فساد اقتصادی محکوم می‌کنند باید بدانند که افزایش دارایی‌های خاندان ما از سال 1937 آغاز شده و در اسناد پاناما لیکس هیچ نامی از ما برده نشده است.

    نواز شریف گفت: حکمی که دادگاه عالی پاکستان صادر کرده و طبق آن با رد صلاحیت کردن من باعث شد که سمت‌‌های من سلب شود صرفاً باعث ضرر و زیان به کشور شد.

    نخست وزیر سابق پاکستان تأکید کرد با وجود اینکه پزشکان از او خواسته بودند نزد همسرش باقی بماند ولی او برای نشان دادن بی‌گناهی خود به پاکستان سفر کرده است.

    او با انتقاد از اینکه "دادگاه طبق پرونده‌ای مرا رد صلاحیت کرد که نام من در آن نبود" گفت: مشخص است که این یک انتقام سیاسی است و هیچ عدل و انصافی در آن وجود ندارد.

    وی پاسخگویی به کمیته تحقیقات دادگاه عالی را دلیل شجاعت خاندان شریف دانست و افزود: تاریخ اثبات می‌کند که ما بی‌گناه بودیم و احکام صادرشده با غرض‌ورزی بوده است.

    نواز شریف درحالی وارد پاکستان شده است که پیش‌تر نیز حکم احضار وی صادر شده بود ولی او به‌جای اینکه از لندن به پاکستان سفر کند چند روزی به عربستان رفته سپس به لندن بازگشت.

    پرونده فساد اقتصادی نواز شریف که با شکایت عمران خان رهبر حزب تحریک انصاف به دادگاه کشیده است مشکلات فراوانی را برای حزب نواز رقم زده و آینده این حزب را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما