شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 76032
    تاریخ انتشار: 11/آبان/1396 - 09:47
    اجتماعی؛

    پیش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی تعداد زوار

    جانشین ستاد اربعین ناجا از عبور 730 هزار زائر اربعین حسینی از مرزها و صدور 440 هزار گذرنامه خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امروز ـ پنجشنبه ـ بیشترین تردد زائران را شاهد باشیم.

    پیش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی تعداد زوار

    در مورد آخرین آمار عبور زائران اربعین حسینی از مرزهای آبی، خاکی و هوایی ایران، اظهار داشت: از ابتدای ماه صفر تا ساعت یک بامداد 10 آبان‌ماه، تعداد 730 هزار زائر برای شرکت در مراسم بزرگ راهپیمایی اربعین حسینی وارد کشور عراق شده‌اند.

    جانشین ستاد اربعین ناجا تصریح کرد: سهم تردد زائران از مرز مهران 45 درصد، شملچه 30 درصد، چزابه 17 درصد و مرزهای هوایی 8 درصد است.

    سردار بابایی در مورد آخرین وضعیت مرز خسروی، گفت: امروز یا نهایتاً فردا این مرز بازگشایی می‌شود.

    وی در خصوص وضعیت تردد در روزهای آتی، اظهار داشت: با توجه به آنکه تعدادی از زوار حرکت خود را از امروز از شهرهای خود شروع کرده‌اند، پیش‌بینی می‌شود که  فردا روز شلوغی باشد و می‌توان گفت اصل تردد زوار از فردا شروع خواهد شد.

    این مقام ارشد اداره گذرنامه با بیان این مطلب که تا امروز 440 هزار گذرنامه صادر شده، پیش‌بینی کرد:‌ روند صدور گذرنامه تا روز یکشنبه و دوشنبه آتی پر تعداد باشد و از اواسط هفته آینده از شدت آن کاسته شود.

    جانشین ستاد اربعین ناجا در پاسخ به دیگر پرسش فارس درباره پیش‌بینی تعداد زوار در اربعین امسال نسبت به سال گذشته اعلام کرد: برآورد می‌شود که امسال 15 تا 20 درصد تعداد زوار افزایش داشته باشد.

    وی به استقبال خوب اتباع غیرایرانی از صدور دفترچه اقامت جهت تردد خبر داد و گفت:‌ صدور این دفترچه نیز روزهای پایانی خود را طی می‌کند و استقبال خوبی را از طرف اتباع غیرایرانی به خصوص اتباع افغانستان شاهد هستیم.

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما