پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 75532
    تاریخ انتشار: 07/آبان/1396 - 13:06
    اخبار کوتاه

    خدمات پس از فروشی در کار نیست

    رییس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با بیان اینکه تکلیف خریداران خودروهای چینی در بازار معلوم نیست، گفت: خدمات پس از فروش خودروهای چینی خیلی ناقص است و حقوق مصرف کننده در این باره رعایت نمی شود.

    خدمات پس از فروشی در کار نیست

    منابع محلی در شرق افغانستان به نقل از «خبریال»، پایگاه نیروهای آمریکایی در فرودگاه شهر جلال‌آباد در شرق افغانستان شب گذشته هدف انفجار قرار گرفته است.

    بر اساس این گزارش، نیروهای آمریکایی مستقر در فرودگاه جلال‌آباد شب گذشته هدف انفجار قرار گرفته‌اند که در نتیجه تعدادی کشته و زخمی شده‌اند اما آمار تلفات این انفجار هنوز مشخص نشده است.

    منابع محلی وقوع انفجار بزرگی را در پایگاه نیروهای خارجی در فرودگاه جلال‌آباد تائید کردند و به گفته این منابع شعله‌های آتش از داخل این پایگاه قابل مشاهده بوده است.

    با این وجود مقامات افغان تا کنون در این باره اظهارنظری نکرده‌اند و نوع این انفجار نیز مشخص نشده است اما گروه طالبان مسئولیت آن را به عهده گرفته است.

    طالبان اعلام کرد که این گروه نیروهای آمریکایی و نظامیان افغان را در فرودگاه جلال‌آباد هدف قرار داده است.

    این گروه نوع انفجار را مشخص نکرده اما اعلام کرد  با اشاره به اینکه سهم قطعه ساز داخلی در خودروهای چینی صفر درصد است، اظهار داشت: افزایش هزینه‌ها باعث می‌شود تا تولید قطعات چینی برای قطعه ساز داخلی به صرفه نباشد.

    وی با بیان اینکه هر روز بازار کشور با مانور خودروهای متنوع چینی مواجه است، افزود: متأسفانه شرکتهایی که این خودروها را وارد می‌کنند اقدامی برای رعایت حقوق مصرف کننده و ارائه خدمات پس از فروش مناسب انجام نمی‌دهند. به این صورت که خریدار خودروی چینی اول برای تعمیر خودرو درگیر دوره گارانتی شده و بعد از مشقت فقط می‌تواند به صورت ناقص خودروی خود را تعمیر کند.

    رییس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با اعلام اینکه بعد از دوره گارانتی تکلیف خریداران خودروهای چینی در بازار معلوم نیست، گفت: در این رابطه هماهنگی های لازم برای آموزش تعمیر کاران کشور نیز انجام نشده ولی از طرف دیگر خود شرکت واردکننده در حوزه خدمات پس از فروش ناقص عمل می‌کند.

    وی اضافه کرد: برای حل این مشکل باید وزارت صنعت یک کمیته ویژه تشکیل و این موضوع را بررسی کند. چرا که هر روز سهم خودروساز چینی در بازار افزایش پیدا می‌کند اما هیچ اقدامی برای رعایت حقوق مصرف کننده صورت نمی‌گیرد.

    نیک آیین با اشاره به اینکه تعداد تعمیرگاه‌های کشور در مقایسه با حجم بالای خودروهای چینی بسیار اندک است، تصریح کرد: در این بازار بی سامان فقط حقوق مصرف‌کننده است که بدون توجه مسئولان مورد تضییع قرار می‌گیرد.که این حمله با استفاده از تاکتیک جدیدی صورت گرفته است که موجب تلفات جانی و مالی نیروهای آمریکایی و افغان شده است.کردند که در پایگاه نیروهای آمریکایی در نزدیکی فرودگاه «جلال‌آباد» مرکز ولایت «ننگرهار» انفجار نیرومندی بوقوع پیوسته است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما