یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 75532
    تاریخ انتشار: 07/آبان/1396 - 13:06
    اخبار کوتاه

    خدمات پس از فروشی در کار نیست

    رییس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با بیان اینکه تکلیف خریداران خودروهای چینی در بازار معلوم نیست، گفت: خدمات پس از فروش خودروهای چینی خیلی ناقص است و حقوق مصرف کننده در این باره رعایت نمی شود.

    خدمات پس از فروشی در کار نیست

    منابع محلی در شرق افغانستان به نقل از «خبریال»، پایگاه نیروهای آمریکایی در فرودگاه شهر جلال‌آباد در شرق افغانستان شب گذشته هدف انفجار قرار گرفته است.

    بر اساس این گزارش، نیروهای آمریکایی مستقر در فرودگاه جلال‌آباد شب گذشته هدف انفجار قرار گرفته‌اند که در نتیجه تعدادی کشته و زخمی شده‌اند اما آمار تلفات این انفجار هنوز مشخص نشده است.

    منابع محلی وقوع انفجار بزرگی را در پایگاه نیروهای خارجی در فرودگاه جلال‌آباد تائید کردند و به گفته این منابع شعله‌های آتش از داخل این پایگاه قابل مشاهده بوده است.

    با این وجود مقامات افغان تا کنون در این باره اظهارنظری نکرده‌اند و نوع این انفجار نیز مشخص نشده است اما گروه طالبان مسئولیت آن را به عهده گرفته است.

    طالبان اعلام کرد که این گروه نیروهای آمریکایی و نظامیان افغان را در فرودگاه جلال‌آباد هدف قرار داده است.

    این گروه نوع انفجار را مشخص نکرده اما اعلام کرد  با اشاره به اینکه سهم قطعه ساز داخلی در خودروهای چینی صفر درصد است، اظهار داشت: افزایش هزینه‌ها باعث می‌شود تا تولید قطعات چینی برای قطعه ساز داخلی به صرفه نباشد.

    وی با بیان اینکه هر روز بازار کشور با مانور خودروهای متنوع چینی مواجه است، افزود: متأسفانه شرکتهایی که این خودروها را وارد می‌کنند اقدامی برای رعایت حقوق مصرف کننده و ارائه خدمات پس از فروش مناسب انجام نمی‌دهند. به این صورت که خریدار خودروی چینی اول برای تعمیر خودرو درگیر دوره گارانتی شده و بعد از مشقت فقط می‌تواند به صورت ناقص خودروی خود را تعمیر کند.

    رییس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با اعلام اینکه بعد از دوره گارانتی تکلیف خریداران خودروهای چینی در بازار معلوم نیست، گفت: در این رابطه هماهنگی های لازم برای آموزش تعمیر کاران کشور نیز انجام نشده ولی از طرف دیگر خود شرکت واردکننده در حوزه خدمات پس از فروش ناقص عمل می‌کند.

    وی اضافه کرد: برای حل این مشکل باید وزارت صنعت یک کمیته ویژه تشکیل و این موضوع را بررسی کند. چرا که هر روز سهم خودروساز چینی در بازار افزایش پیدا می‌کند اما هیچ اقدامی برای رعایت حقوق مصرف کننده صورت نمی‌گیرد.

    نیک آیین با اشاره به اینکه تعداد تعمیرگاه‌های کشور در مقایسه با حجم بالای خودروهای چینی بسیار اندک است، تصریح کرد: در این بازار بی سامان فقط حقوق مصرف‌کننده است که بدون توجه مسئولان مورد تضییع قرار می‌گیرد.که این حمله با استفاده از تاکتیک جدیدی صورت گرفته است که موجب تلفات جانی و مالی نیروهای آمریکایی و افغان شده است.کردند که در پایگاه نیروهای آمریکایی در نزدیکی فرودگاه «جلال‌آباد» مرکز ولایت «ننگرهار» انفجار نیرومندی بوقوع پیوسته است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما