یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از دیدار با اعضای سنای با انتشار بیانیه‌ای  آمریکا گفت که پرسش‌های آن‌ها درباره نقشه راه توافق هسته‌ای بود." />

دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • شهیدی که تنها یاورش آب بود /از بی کسی برای آب نامه می نوشت + عکس و بیوگرافی

  • برخی همسایگان خواهان ایران قوی نیستند

  • قیمت نفت، دروغ مذاکراتی ترامپ را نادیده گرفت + نمودار

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • ۳ خطای استراتژیک اصلاحات که به ضرر ایران تمام می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ مهر

  • طرح معیشت از امروز آغاز شد

  • جنوب لبنان از هوا و زمین هدف قرار گرفت

  • برنز عالمیان در بازی‌های آسیایی ناگویا /هانیه رستمیان به مدال تپانچه ۲۵ متر نرسید+ عکس

  • انهدام پهپاد شناسی سعودی توسط دلاوران یمنی / فیلم

  • گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو

  • ۷۵ درصد تهرانی‌ها اضافه‌وزن دارند

  • موریس پرواز اسرائیل را لغو کرد

  • عراقچی: استوار خواهیم ایستاد

  • چین چطور نفس اقتصاد ترامپی را گرفت؟+ نمودار

  • درگیری بر سر سگ‌، به قتل در ختم شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 7327
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1394 - 09:44

    پرسش‌ سناتورهای آمریکایی درباره نقشه راه توافق هسته‌ای بود

    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل:

    یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از دیدار با اعضای سنای با انتشار بیانیه‌ای  آمریکا گفت که پرسش‌های آن‌ها درباره نقشه راه توافق هسته‌ای بود.

    پرسش‌ سناتورهای آمریکایی درباره نقشه راه توافق هسته‌ای بود

    در بیانیه آمانو آمده است: من خوشوقت هستم که این فرصت را داشتم تا با اعضای کمیته روابط خارجی سنا در مورد نقش مهم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نظارت و راستی‌آزمایی از اقدامات مرتبط با موضوع هسته‌ای براساس برنامه جامع اقدام مشترک گفتگو کنم.

    ما همچنین در مورد نقشه راه مجزا برای حل موضوعات گذشته که آژانس و ایران در 14 جولای بر سر آن توافق کردند گفتگو و بحث کردیم.

    من سؤالات زیادی دریافت کردم.

    من در مورد تمهیدات مجزای این نقشه راه مورد پرسش قرار گرفتم. من توضیح داد که تعهد حقوقی من حفاظت از محرمانه بودن پادمان است و این عنصری ضروری از رژیم پادمان‌های بین‌المللی است.

    من توضیح دادم که چرا دو توافق خواهد توانست به طور قابل توجهی کار راستی آزمایی آژانس را در ایران تقویت کند.

    برنامه جامع اقدام مشترک آژانس را قادر خواهد کرد تا پروتکل الحاقی را در ایران اجرا کند، و به ما دسترسی گسترده‌تری به اطلاعات و پایگاه‌ها بدهد. این (برنامه جامع اقدام مشترک) همچنین نیازمند این است که ایران اقدامات شفاف‌ساز دیگری را اتخاذ کند.

    در نتیجه، ما در مورد ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای ایران بیشتر خواهیم دانست.

    نقشه راه به ما کمک خواهد کرد تا موضوعات باقی مانده مرتبط با ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران را مشخص و حل کنیم. این (نقشه راه) مستحکم است و زمانبندی سفت و سختی دارد.

    با این دو توافق، ما یک فرصت یکتا برای حل موضوعات گذشته و در پیش گرفتن گستره‌ای وسیع‌تر از فعالیت‌های راستی‌آزمایی داریم.

    ما با یک کار مهم مواجه هستیم. اما من مطمئن هستم که ما تخصص و تجربه (لازم) را برای انجام این کار داریم.
     
    منبع: تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما