دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 73209
    تاریخ انتشار: 20/مهر/1396 - 14:32
    اقتصادی

    ماجرای قطع درختان یک باغ سیب به دلیل فروش نرفتن محصولات

    وزارت جهاد کشاورزی به ماجرای «قطع درختان یک باغ سیب به دلیل فروش نرفتن محصولات » واکنش نشان داد.

    ماجرای قطع درختان یک باغ سیب به دلیل فروش نرفتن محصولات

    در روزهای اخیرتصویری در فضای مجازی با عنوان «باغبانی به خاطر فروش نرفتن محصولش دست به تبر شد و تمام درختان سیب خود را در اردبیل قطع کرد» و به این امر اشاره شده بود که "واقعاً چه کسی مقصر است؟"

    وزارت جهاد کشاورزی طی اطلاعیه‌ای این خبر را  تکذیب و  اعلام کرد که در صورت فروش نرفتن محصولات باغبانان پیش‌بینی سیاست خرید تضمینی برای محصولات باغی نیز وجود دارد.

    در ادامه این اطلاعیه وزارت جهاد کشاورزی آمده است که سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ضمن بررسی موضوع اعلام کرد که در دشت اردبیل در هیچ شهرستانی چنین واقعه‌ای اتفاق نیفتاده است.

    این گزارش با اشاره به این که درختان سیب بریده شده از نوع روسیمی و پایه کوتاه است که پرورش آنها بیشتر در کشورهای اروپائی رواج دارد و در هیچ نقطه کشور از این نوع و روش استفاده نمی شود، می افزاید:بررسی ها نشان می دهد که تصویر منتشر شده در فضای مجازی و برخی رسانه ها مربوط به کشورهای اروپائی است

    در همین حال،قائم مقام معاونت توسعه بازرگانی و صنایع وزارت جهاد کشاورزی نیز ضمن تکذیب خبر و تصویر قطع درختان باغ سیب در اردبیل اعلام کرد: براساس قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی، در مورد محصولات باغی (از جمله سیب) سیاست خرید تضمینی پیش بینی شده و در صورت کاهش قیمت و مشکل باغداران در فروش،دولت مداخله خواهد کرد و به صورت تضمینی محصول سیب باغداران را خریداری می کند.

    قطع درختان در طرفة العین و تبدیل شدن باغات با ویلا

    به گزارش تسنیم، با توجه به سیاست‌های خرید تضمینی و توافقی جهاد کشاورزی و به کارگیری "سایت واردات موز در قبال صادرات سیب  تولیدی کشاورزان" قطع درختان به دلیل فروش نرفتن منطقی پشت خود ندارد.

     هر ساله در حجمی بالا و بیشتر از نیاز کشور سیب درختی تولید و  برداشت می شود و به بازار می‌رسد اما باید توجه داشت که قطع درختان باغات کشور برای تغییر کاربری و تبدیل آن با ویلا امری غریبی نیست و سال‌ها است که در مناطق خوش آب و هوا و اراضی ییلاقی، به ویژه در شمال کشور  شاهد چنین تصاویری هستیم و در مدت زمان کم و طرفة العیندرختان قطع می شود که گویی از ابتدا هرگز وجود نداشته است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما