یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 73048
    تاریخ انتشار: 19/مهر/1396 - 17:14
    اخبار کوتاه

    آخرین فرصت میثاقیان

    با توجه به نتایج ضعیف تیم سیاه جامگان در هفته های اخیر لیگ برتر، مسئولان این تیم به میثاقیان اولتیماتوم دادند.

    آخرین فرصت میثاقیان

     تیم فوتبال سیاه جامگان قرار است روز جمعه در هفته نهم لیگ برتر در ورزشگاه نقش جهان به مصاف زرد پوشان نصف جهان برود.
    مشکی و قرمز پوشان مشهدی که این روزها وضعیت خوبی در جدول رده بندی ندارند و با 7 امتیاز در انتهای جدول قرار گرفتند به 3امتیاز بازی مقابل سپاهان نیاز مبرمی دارند تا از بحران خارج شوند.
    برهمین اساس شنیده می شود اگر تیم سیاه جامگان نتواند از سد سپاهان عبور کند شاید اکبر میثاقیان به درب خروجی باشگاه نزدیک شود.این در حالی است که مسئولان تیم مشهدی تاکنون از سرمربی خود حمایت کرده اند و هر گونه تغییر در نیمکت مربیگری تیم خود را تکذیب کرده اند.اما آنها دوست دارند با توجه به هزینه هایی که از جیب و بدون حامی مالی انجام می دهند در لیگ برتر  به نتایج خوبی دست پیدا کنند.
    این در صورتی است که سیاه جامگان در 2بازی اخیر خود در مشهد نتوانسته است از میزبانی دیدارهای خانگی نهایت استفاده را ببرد و اکنون باید در بازی خارج از خانه به مصاف سپاهانی برود که در این فصل از شرایط خوبی برخوردار نیست و همین موضوع باعث شده است تا کار شاگردان میثاقیان برای پیروزی در این دیدار راحت شود.
    حال باید منتظر ماند و دید آیا میثاقیان می تواند وضعیت تیمش را در لیگ برتر سر و سامان ببخشد یا اینکه خودش هم باید عطای حضور در این تیم را به لقایش ببخشد و از نیمکت این تیم کناره گیری کند.

    منبع : باشگاه خبرنگاران

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما