شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 72835
    تاریخ انتشار: 18/مهر/1396 - 11:57
    اخبار کوتاه/اجتماعی

    محسن هاشمی: فالگیرها را بیاورید فال اعضا را بگیرند

    هاشمی خطاب به مسجد جامعی گفت: شما همیشه فعالیت‌های ابتکاری دارید و بهتر است فالگیرهای سر چهارراه‌ها را بیاورید و فال همه اعضا را بگیرد.

    محسن هاشمی: فالگیرها را بیاورید فال اعضا را بگیرند

    احمد مسجدجامعی در تذکرات پیش از دستور دوازدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار داشت: در آستانه روز حافظ قرار داریم و بهتر است کاری برای حافظ انجام دهیم.

    وی ادامه داد: در خیابان حافظ نمادی از حافظ دیده نمی‌شود و درخواست می‌شود سازمان زیباسازی طرحی را برای این خیابان در نظر داشته باشد.

    مسجدجامعی ادامه داد: در کنار نمادهای عزاداری تبلیغات اقتصادی نیز صورت می‌گیرد و نام شرکتی در کنار اسامی ائمه می‌آید و نباید تبلیغاتی با این ابزارها صورت بگیرد.

    عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش بیان داشت:‌گاهی اوقات نیز نام ائمه بر روی صندوق‌های مالی قرار می‌گیرد که بعضاً بعضی از آنها ورشکسته می‌شود و این موارد مشکلات ایجاد کرده است.

    وی خاطرنشان کرد: عکاسی تهامی 90 است که در میدان بهارستان وجود دارد و تبدیل به یک سرمایه ملی و تاریخی شده است و 40 روز بعد از فوت صاحب آن تعطیل شد.

    مسجدجامعی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران درباره عکس‌های تهامی تعهداتی داشته است که باید به آن تعهدات پیشین عمل شود.

    عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش خاطرنشان کرد: عکاسی تهامی آرشیوی از عکس‌های تهران داشته است و قرار بود آنجا تبدیل به کافه‌عکس شود.

    وی گفت: قرار بود عکس‌های قدیمی تهران در مقابل عکس‌های جدید تهران نیز در کنار یکدیگر به نمایش گذاشته شود و باید این تعهدات مورد پیگیری قرار گیرد و نماد عکس تهران مجددا به فعالیتش ادامه دهد.

    در ادامه محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش درباره تذکر مسجدجامعی در خصوص نماد حافظ اظهار داشت: شما همیشه فعالیت‌های ابتکاری دارید و بهتر است فالگیرهای سر چهارراه‌ها را بیاورید و فال همه اعضا را بگیرد.

    هاشمی رفسنجانی گفت: من از کسانی هستم که همیشه این فال‌ها را می‌خرم حتی فال را به صورت دسته ای می خرم و به جای گل، به خانواده فال می دهم.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما