دوشنبه 01 تير 1405 - Mon 22 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 71768
تاریخ انتشار: 10/مهر/1396 - 11:15
اخبار کوتاه/بین الملل

نتایج اولیه همه‌پرسی کاتالونیا

یک سخنگوی دولت محلی کاتالونیا از انتشار نتایج اولیه همه‌پرسی استقلال این منطقه خبر داد و گفت، حدود ۹۰ درصد شرکت‌کنندگان در این همه‌پرسی رأی به جدایی از اسپانیا داده‌اند.

 نتایج اولیه همه‌پرسی کاتالونیا

خوردی تورول، سخنگوی دولت محلی کاتالونیا امروز (دوشنبه) اعلام کرد، ۹۰ درصد از ۲.۲۶ کاتالانی که در این همه‌پرسی شرکت کرده بودند، به استقلال این منطقه خودمختار و جدایی آن از اسپانیا رأی «آری» داده‌اند. تعداد واجدین شرایط شرکت در این همه‌پرسی ۵.۳ میلیون تن اعلام شده است.

این سخنگو خاطرنشان کرد، حدود هشت درصد از شرکت‌کنندگان در این همه‌پرسی رأی «نه» داده‌اند و باقی‌مانده آرا ممتنع یا باطل بوده است.

وی تصریح کرد، حدود ۱۵ هزار رأی باقی مانده که در حال شمارش است.

کارلوس پوجدمون، رئیس دولت محلی کاتالونیا در صفحه توییتر خود از این نتایج استقبال کرده است.

وی پیش از این گفته‌ بود: شهروندان کاتالونیا حق داشتن حکومتی مستقل به شکل یک جمهوری را به دست آوردند.

انتشار این نتایج در حالی صورت می‌گیرد که ماریانو راخوی، نخست‌وزیر اسپانیا در یک سخنرانی تلویزیونی درباره این همه‌پرسی گفت: در حال حاضر می‌توانم به صراحت چیزی را که همگی می‌دانید و شاهد بوده‌اید، به شما بگویم. امروز ما رفراندومی برای خودمختاری در کاتالونیا نداشتیم. آنچه رخ داد، تلاشی برای بر هم زدن نظم و آرامش کشور بود.

منبع : خبرگزاری دانشجو

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما