شش کارخانه تولید سیمان به‌دلیل کمبود نقدینگی و هزینه‌های بالای تولید کوره‌های خود را خاموش کردند.رکود ساخت و ساز و کاهش بودجه‌های عمرانی باعث شده تا کارخانجات سیمان با کمبود تقاضا در بازار مواجه شوند و حتی به مرز تعطیلی برسند. در این شرایط واحدها برای جبران هزینه‌های خود حجم تولید خود را کاهش داده‌اند.
1153520 888" />
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 7152
    تاریخ انتشار: 13/مرداد/1394 - 12:53

    شش کارخانه بزرگ سیمان تعطیل شدند + اسامی

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اقتصادی

    شش کارخانه تولید سیمان به‌دلیل کمبود نقدینگی و هزینه‌های بالای تولید کوره‌های خود را خاموش کردند.رکود ساخت و ساز و کاهش بودجه‌های عمرانی باعث شده تا کارخانجات سیمان با کمبود تقاضا در بازار مواجه شوند و حتی به مرز تعطیلی برسند. در این شرایط واحدها برای جبران هزینه‌های خود حجم تولید خود را کاهش داده‌اند.
    1153520 888

     شش کارخانه بزرگ سیمان تعطیل شدند + اسامی

    فعالان حوزه سیمان، بازار خرید و فروش را خراب می‌دانند و حتی کاهش بازارهای صادراتی را عاملی بر انباشت تولیدات خود در انبارها عنوان می‌کنند. در این اوضاع هر واحدی که امکان فعالیت نداشته باشد چاره‌ای جز تعطیلی ندارد.

    غلام‌زاده مدیر عامل سیمان لامرد در همین ارتباط گفته است: امروز هزینه‌های تولید برای کارخانجات افزایش یافته و حتی برخی محصولات خود را با تخفیف به مشتریان می‌فروشند به‌نحوی که اگر موضوع قیمت سیمان تعیین تکلیف نشود در آینده شاهد تعطیلی تعدادی از کارخانجات سیمان خواهیم بود.

    البته پورقاضی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی تهران هم دیروز اعلام کرده: تولیدات کارخانجات سیمان از 3 تا 6 ماه در انبارها مانده است و حتی از مجموع 91 واحد تولیدی سیمان 21 واحد تعطیل شده است که ما امیدواریم دولت اقدام جدی را برای رفع رکود در اقتصاد کشور انجام دهد.

    در همین زمینه اطلاعاتی بدست آمده که کارخانجات سیمان اردبیل، سیمان تهران، سیمان ارومیه، سیمان مازندران، سیمان شرق و سیمان پیوند گلستان به‌دلیل کمبود نقدینگی و هزینه های بالای تولید کوره‌های خود را خاموش کرده و کلینکری تولید نمی‌کنند.

    منبع :مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما