پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 70321
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1396 - 12:26
    اقتصادی

    بهره‌برداری از راه‌آهن غرب در اواخر پاییز ۹۶

    معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت از بهره‌برداری راه‌آهن غرب کشور تا سه ماه آینده خبر داد.

     بهره‌برداری از راه‌آهن غرب در اواخر پاییز ۹۶

    جبارعلی ذاکریی اظهار کرد:‌ایستگاه‌های فیروزان و کرمانشاه راه‌آهن غرب آماده بهره‌برداری است و تنها قسمت باقیمانده تکمیل خطوط ایستگاهی است که حدود سه ماه به طول می‌انجامد.

    وی با بیان این‌که عملیات تکمیلی این محور در حال انجام است، تصریح کرد:‌هم‌زمان، تحویل خطوط به شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران جهت بهره‌برداری در برنامه قرار دارد.

    وی همچنین با اشاره به جدیدترین وضعیت راه‌آهن ارومیه- مراغه افزود: این خط‌آهن 82 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و  کمتر از 12 کیلومتر تا پایان عملیات ریل‌گذاری آن باقیمانده است. هم اکنون زیرسازی مسیر اصلی راه‌آهن مراغه- ارومیه با پیشرفت فیزیکی 98 درصد و مسیر مهاباد- نقده با پیشرفت فیزیکی 95درصدی مراحل پایان کار را طی می‌کند و بر اساس پیش‌بینی‌ها صوت قطار به‌زودی در شهر ارومیه به صدا می‌آید.

    عضو هیئت‌مدیره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل با اشاره به پیشرفت فیزیکی ساخت و توسعه راه‌آهن یزد- اقلیدگفت: ساخت این راه‌آهن در دو بخش در دست اجرا قرار دارد که بخش اول قطعه یزد-مهریز و بخش دوم قطعه مهریز-اقلید است. با توجه به بندر خشک در مهریز،‌ قطعه یزد-مهریز به طول 30 کیلومتر تکمیل شده و به‌زودی افتتاح خواهد شد.

    ذاکری بیان کرد: طبق برنامه، زیرسازی و ریل‌گذاری قطعه 50 کیلومتری یزد-مهریز 22 بهمن سال جاری به سر انجام خواهد رسید. البته بهره‌برداری از این قطعه احتمال دارد سال آینده انجام شود؛ چون بهره‌برداری از یک خط آهن به طول 50  کیلومتری صرفه اقتصادی ندارد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما