یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69370
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1396 - 10:40
    اخبار کوتاه/بین الملل

    آتش‌سوزی دارالقرآن «اتفاقیه» در مالزی

    در پی وقوع آتش‌سوزی در خوابگاه یک دارالقرآن در کوالالامپور، ۲۴ نفر جان خود را از دست دادند.

     آتش‌سوزی دارالقرآن «اتفاقیه» در مالزی

     مقامات مالزی اعلام کردند روز پنجشنبه در پی آتش‌سوزی در یک دارالقرآن پسرانه در کوالالامپور، دستکم 24 نفر جان خود را از دست دادند.

    مقامات مالزی اعلام کردند ممکن است اتصالی برق موجب این آتش‌سوزی شده باشد. آتش‌سوزی از خوابگاه بالاترین طبقه این ساختمان آغاز شده است و بیشترین قربانیان این حادثه در این طبقه حضور داشته اند.

    بر اساس بیانیه آتش‌نشانی مالزی، وقوع آتش‌سوزی در دارالقرآن «اتفاقیه» حدود ساعت 5:40 دقیقه به وقت محلی گزارش شد.

    مقامات مالزی در ابتدا شمار قربانیان این حادثه را 25 نفر اعلام کرده بودند. با این‌حال، اکنون اعلام شده است 22 دانش‌آموز و 2 نگهبان در این آتش‌سوزی جان خود را از دست داده اند.

    در این بیانیه آمده است آتش‌سوزی از بخش خوابگاه در طبقه سوم این ساختمان آغاز شده است.

    رئیس پلیس کوالالامپور در جمع خبرنگاران گفت دانش‌آموزانی که در این حادثه جان خود را از دست داده اند بین 13 تا 17 سال داشته اند و دلیل احتمالی مرگ آن‌ها استنشاق دود بوده است.

    وی افزود این خوابگاه تنها یک ورودی داشت و این مسئله موجب شد بسیاری از قربانیان در داخل آن گرفتار شوند. برخی شاهدان عینی اعلام کرده اند پس از وقوع آتش‌سوزی، صدای فریاد کمک دانش‌آموزان را شنیده اند.

    رئیس پلیس کوالالامپور گفت: «آن‌ها همچنان در حال شمارش اجساد هستند که روی هم در گوشه‌ای انباشته شده اند.»

    با خارج شدن اجساد بیشتر از این ساختمان، صدها نفر از جمله خانواده قربانیان در بیرون از این مدرسه تجمع کرده اند.

    رئیس پلیس کوالالامپور گفت شواهدی مبنی بر خرابکاری در دست نیست.

    نایب رئیس آتش‌نشانی مالزی در مقابل این ساختمان به خبرنگاران گفت احتمال می‌رود علت این حادثه، اتصالی برق بوده باشد.

    هفت نفر دیگر به دلیل جراحات وارده به بیمارستان منتقل شده اند. 11 نفر نیز از این حادثه نجات یافته اند.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما