شنبه 06 ارديبهشت 1404 - Sat 26 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69306
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1396 - 20:06
    اخبار کوتاه

    مارسلو قراردادش را با رئال تمدید کرد

    مدافع رئال مادرید دو سال دیگر قراردادش را با سفیدپوشان تمدید کرد.

    مارسلو قراردادش را با رئال تمدید کرد

    باشگاه رئال مادرید چهارشنبه عصر اعلام کرد مارسلو دو سال بیشتر در این تیم خواهد ماند و مدافع برزیلی قراردادش را تا سال ۲۰۲۲ تمدید کرد. بر این اساس دستمزد این بازیکن نیز افزایش خواهد یافت.
     
    مارسلو می تواند ۱۶ فصل برای مادرید بازی کند. او اکنون دومین بازیکن خارجی با بیشترین حضور برای سفیدپوشان محسوب می شود (۴۱۴ بازی). تنها روبرتو کارلوس با ۵۲۷ بازی از او بالاتر است.
     
    مادرید ۹ نوامبر سال ۲۰۰۶ زمانی که مارسلو ۱۸ ساله بود با او قراردادی هفت ساله امضا کرد. ارزش این قرارداد ۶ میلیون یورو بود. مدافع برزیلی در سال ۲۰۱۵ قراردادش را تا سال ۲۰۲۰ تمدید کرد.
     
    زمانی که مارسلو به مادرید پیوست هنوز مشخص نبود در تیم کاستیا (تیم دوم مادرید) یا تیم اصلی بازی خواهد کرد اما در نهایت توانست در کنار الگویش یعنی کارلوس بازی کند. با جدایی ستاره برزیلی در سال ۲۰۰۷ مارسلو جایگزینش شد. او در شروع با انتقادات زیادی شد اما با گذشت زمان رشد کرد و اکنون به یکی از بهترین مدافعان چپ جهان تبدیل شده است. همچنین او کاپیتان دوم مادرید محسوب می شود.
     
    مارسلو ۲۹ ساله به همراه مادرید سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرده و چهار بار قهرمان لالیگا شده است. او سه سوپرجام اروپا و سه سوپر جام اسپانیا را به دست آورد. همچنین دو قهرمانی در کوپا دل ری و جام جهانی باشگاه را کسب کرد. او در سال ۲۰۲۲، ۳۴ ساله خواهد شد اما مادرید برای او جایگزین دارد و با تئو ارناندس ۱۹ ساله قرارداد امضا کرده است.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما