شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69305
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1396 - 19:59
    اخبار کوتاه

    توصیه موذیانه نیویورک تایمز به ترامپ

    یک روزنامه آمریکایی گزارش کرد که رئیس‌جمهور فعلی آمریکا به جای آنکه به دنبال لغو برجام باشد می‌بایست با متحدانش فرانسه، انگلیس و آلمان برای اجرای تفسیر سخت‌گیرانه متن کنونی برجام رایزنی کند.

    توصیه موذیانه نیویورک تایمز به ترامپ

     «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که سیاست آمریکا در قبال ایران نباید با برجام آغاز و پایان یابد و با توجه به دخالت ایران در سوریه و عراق و حمایت این کشور از گروههایی چون حزب‌الله، مسئله واشنگتن با ایران گسترده‌تر باشد.
    روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با این مقدمه ادامه داد، به طور قطع نظر وزیر امور خارجه آمریکا در این زمینه درست است اما نکته مهمی را از قلم انداخته است و آن این است: بدون داشتن یک رویکرد باثبات در قبال برجام، در نهایت دیپلماسی گسترده تر آمریکا در قبال ایران و دیگر موضوعات مهم خاورمیانه دچار مشکل خواهد شد.
    طبق این گزارش، ترامپ اشاره کرده است که اواسط اکتبر، زمانیکه قرار است سومین گزارش خود از پایبندی ایران به برجام را ارائه دهد، قصد دارد عدم تعهد ایران به این توافق هسته ای را اعلام کند و این مسئله می تواند به از بین رفتن برجام منجر شود.
    نیویورک تایمز ادامه داد، به نظر می‌رسد که شواهد اندکی مبنی بر آن وجود داشته باشد که ایران واقعاً به طور چشمگیر در حال نقض برجام است و ظاهراً ایران از راههای گریزی که در برجام وجود دارد استفاده می کند بنابراین اقداماتی که انجام می‌دهد، نقض برجام به حساب نمی آید.
    این گزارش ادامه داد، مشکلی که آمریکا با آن مواجه است، پایبندی ایران به توافق هسته‌ای‌ نیست بلکه مفاد این توافق می‌باشد.
    نیویورک تایمز مدعی شد، برجام بسیار محدود است، به ایران اجازه می دهد بر روی برنامه موشکی و فناوری سانتریفیوژ خود کار کند و مسئله نگران کننده‌تر این است که این توافق موقتی می باشد.
    این روزنامه آمریکایی با اشاره به این موارد ادامه داد، دولت ترامپ به جای لغو برجام می بایست برجام و چارچوب سیاسی که برجام بخشی از آن است را تقویت کند. ثبات در موضوع توافق هسته‌ای، سردرگمی‌ها را از بین می‌برد و اهرمی را برای جلب حمایت بین‌المللی برای یک راهبرد بهتر خاورمیانه ایجاد می‌کند.
    نیویورک تایمز توصیه کرد که آمریکا می بایست با متحدانش برای اجرای تفسیر سخت‌گیرانه متن کنونی برجام، همکاری کند و به همراه انگلیس، فرانسه و آلمان هرگونه راه گریز که برجام برای ایران ایجاد کرده را مسدود کنند و همکاری اطلاعاتی در زمینه فعالیت‌های هسته ای ایران را افزایش دهند و به بازرسان بین المللی برای تفسیر گسترده تر وظایفشان اعمال فشار آورند.
    این گزارش ادامه داد که این همپیمانان اروپایی و آمریکایی همچنین می بایست در زمینه اجرای قوانین سازمان ملل که در برجام وجود ندارد از جمله قوانینی که به شدت تجارت تسلیحات ایران را محدود می‌کند، به توافق برسند.
    نیویورک تایمز اینگونه نوشت که آمریکا با همکاری همین همپیمانانش می بایست موضوعاتی که در برجام حذف شده همچون برنامه موشکی ایران را رفع کند و از طریق بسته تحریم ها، کنترل صادرات، ممنوعیت و دفاع موشکی، می‌بایست، مانع دستیابی ایران به موشک بالستیک بین قاره‌ای و ادامه صادرات فناوری موشکی این کشور شوند.
    این گزارش ادامه داد، آمریکا و انگلیس، فرانسه و آلمان می‌بایست به معضل تاریخ انقضا برجام نیز رسیدگی کنند و به طور مشترک اعلام کنند که قصد بسط و تمدید برجام را دارند و تمامی این موارد می بایست دست به دست با یک راهبرد بزرگتر برای مهار اقدامات ایران در منطقه همراه شود.
    نیویورک‌تایمز ادامه داد که آمریکا نمی‌تواند تمامی سیاست خود در قبال ایران یا خاورمیانه را به حفظ برجام وابسته کند و نباید تمام بار مسئولیت رسیدگی به تهدیدات ایران را در حالیکه اروپا از مزایای برجام بهره‌مند می‌شود، به دوش بکشد.
    این گزارش در پایان اینگونه نتیجه‌گیری کرد، واشنگتن به رویکردهای شفافی در قبال جنگ‌های سوریه و یمن و عراق و دیگر چالش‌های منطقه همچون جنگ بین قطر و همسایگانش نیاز دارد اما اگر قرار باشد هر زمان که یک ضرب‌الاجل جدید برای تأیید پایبندی ایران به برجام یا تعلیق تحریم‌ها فرا می رسد، یک بحران بین المللی به وجود آید، اتخاذ یک رویکرد شفاف در قبال مسائل منطقه امکانپذیر نیست.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما