یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69169
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1396 - 13:05
    وزیر ارتباطات و فناوری

    علت حذف اپلیکیشن‌های فارسی از گوگل

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پیگیرهای حقوقی درباره چرایی حذف اپلیکیشن های فارسی در گوگل پلی و اپل استور انجام شده که در گزارش ۱۰۰ روزه دلایل حذف آنها را اعلام می کنیم.

     علت حذف اپلیکیشن‌های فارسی از گوگل

    محمدجواد آذری جهرمی درخصوص حذف اپلیکیشن های فارسی در گوگل پلی و اپل استور اظهار داشت: پیگیرهای حقوقی در باره چرایی حذف این اپلیکیشن ها انجام شده که در گزارش ۱۰۰ روزه ای که ارائه خواهیم داد، دلایل حذف آنها را مطرح می کنیم؛ البته موضوع اپل و گوگل پلی با هم متفاوت است اما اجازه بدهید در گزارش تکمیلی که به زودی ارائه می شود دلایل حذف شدن آنها را مطرح می کنیم.

    وی درخصوص قطع ارائه خدمات از سوی بعضی از اپراتورها به ایران اظهار داشت: اپراتورهای ایرانی به خصوص همراه اول عضو GSMA بوده اند و هر ساله برای این عضویت از OFAC مبالغی را پرداخت می کرد. GSMA اعلام تحریم نکرده است و تحریم های جدیدی در این باره نبوده است اما آن چیزی که جدیدا اتفاق افتاده این است که از همراه اول از خزانه داری آمریکا استعلام کردند و به وزارت خزانه داری امریکا برای همراه اول مجوز صادر نکرده است.

    وزیر ارتباطات ادامه داد: این مسئله مشکلی برای ما به وجود نمی آورد و امسال توانسته ایم مجوز را برای فعالیت بگیریم و همراه اول هم به دنبال پیگیری حل مسئله به وجود آمده است.

    آذری جهرمی درخصوص مسائل پیش آمده دراستان البرز برای اپلیکیشن اسنپ و تپسی اظهار داشت: خبری که درباره ارسال شکایت شهرداری کرج برای دادستانی این شهرستان مطرح شده صحت ندارد و خود دادستانی شهرستان کرج نیز این خبر را رد کرده است. من در این خصوص با آقای طاحایی استاندار سابق البرز صحبت و مسئله را پیگیری کردم. البته اینکه کسب و کارهای سنتی که در این حوزه وجود دارد و برای آنها اهمیت قائل شویم نکته مهمی است، اما اینکه کسب و کار سنتی در مقابل توسعه تکنولوژی مقاومت کند و اجازه ارائه خدمات بهتر را ندهد، کسی نمی پذیرد.  

    وی افزود: این تکنولوژی های به وجود آمده به ارائه خدمت و آسایش مردم کمک های بسیاری کرد و ما از استاندار البرز خواستیم همانند اتحادیه تاکسیرانی تهران که خدماتش را در بستر نوین ارائه می دهد، آنها نیز به این سمت حرکت کنند و ما هم حاضریم در این راه همراهی شان کنیم تا مشکلات برطرف شود. عزم ما حمایت از کسب و کارهای نوین است البته به کسب و کارهای سنتی نیز توجه داریم.

    منبع : خبرگزاری مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما