سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 67408
    تاریخ انتشار: 13/شهريور/1396 - 15:42
    اخبار کوتاه/بین الملل

    ناپدید شدن خانواده های داعشی در الحویجه

    یک منبع محلی در کرکوک از فراگیر شدن "تب" تسلیم داوطلبانه و بدون درگیری در میان عناصر "داعش" در "الحویجه" خبر داد و گفت که همزمان با ناپدید شدن ابهام آلود ده ها خانواده داعشی، موج اختلافات داخلی بین سرکرده های داعش در این شهر شدت گرفته است.

    ناپدید شدن خانواده های داعشی در الحویجه

     این منبع آگاه به شبکه خبری سومریه گفت: "با آزادسازی موصل و پس از آن تلعفر، تمام پشتوانه های روحی و روانی گروه تروریستی داعش برای بالا بردن روحیه عناصر خود از بین رفته و تصور شکست ناپذیری از حکومت داعش در میان عناصر آن، در هم شکسته است".

    این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود تصریح کرد: "تب تسلیم داوطلبانه و بدون درگیری به نیروهای امینی عراق در میان عناصر داعش در الحویجه فراگیر شده و آنها به طور علنی بدون هیچ ترسی درباره این موضوع حرف می زنند".

    این منبع خاطرنشان کرد: "موج اختلافات شدید سرکرده های رده اول داعش بر سر تسلیم یا عدم تسلیم را فرا گرفته است".

    وی افزود: "این در حالی است که ده ها خانواده سرکرده ها و عناصر داعش در شرایط ابهام آلودی ناپدید شده اند. برخی خبرها حکایت از آن دارد که آنها تحت پوشش خانواده های آواره به مناطق دیگر گریخته اند".

    الحویجه از مهمترین پایگاه های گروه تروریستی داعش در استان کرکوک است که در ژوئن 2014 با اشغال آن درآمد. هم اکنون مقدمات آزادسازی این شهر در جریان است.

     

    منبع : العالم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما