پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 67312
    تاریخ انتشار: 13/شهريور/1396 - 10:01
    اخبار کوتاه/ورزشی

    دین‌محمدی راه پیروزی پرگل مقابل سوریه را نشان داد

    پیشکسوت فوتبال ایران گفت: با نتایج و رکورد درخشانی که تیم ملی به دست آورده باید بپذیریم عملکرد کی روش در فوتبال ایران ستودنی است.

     دین‌محمدی راه پیروزی پرگل مقابل سوریه را نشان داد

    سیروس دین محمدی در خصوص در خصوص دیدار تیم ملی برابر سوریه گفت: سوری ها حریف سرسختی برای ما خواهند بود، این تیم در بازی رفت ما را اذیت کرد و یک بازی فیزیکی مقابل ما انجام داد. البته فوتبال سوریه کاملا فیزیکی است اما مطمئن هستم اگر این تیم گل اول را دریافت کند از هم پاشیده خواهد شد و گل های دیگری را هم می توان به ثمر رساند.

    دین محمدی در مورد شرایط دفاع تیم ملی هم اظهار داشت: عملکرد خط دفاع ما خوب بود، آنها توانستند توپ ها را دفع کنند اما یادمان باشد خط هافبک ما خیلی به خط دفاع نزدیک بود و فضای کوچکی را برای حریف به وجود آورده بود که هر توپی را که کره ای ها بر روی دروازه ما ارسال می کردند بازیکنان ما به سرعت آن را دفع می کردند.

    بازیکن پیشین تیم ملی در مورد انتقادی که از خط حمله تیم ملی ایران در بازی با کره جنوبی می شود، گفت: چنین انتقادی را قبول ندارم با توجه به اینکه بیرون از خانه بازی می کردیم و خط هافبک ما به دفاع نزدیک بود آنها نمی توانستند مهاجمان را به خوبی تغذیه کنند. پس نمی توانستیم انتظار زیادی از مهاجمان در آن دیدار داشته باشیم.

    دین محمدی در خصوص بازی های تدارکاتی برای آمادگی هر چه بیشتر تیم ملی هم گفت: اگر می خواهیم حضوری موفق در جام جهانی داشته باشیم باید بازی های تدارکاتی خوبی برگزار کنیم. هر زمان که اردو و بازی های خوبی داشتیم موفق بودیم و به اعتقاد من یک بازی تدارکاتی قوی بهتر از بازی با پنج تیم ضعیف است.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما