سه شنبه 23 تير 1405 - Tue 14 Jul 2026
  • انهدام پهپاد لوکاس دشمن آمریکایی در لارستان فارس

  • نقل و انتقالات پرسپولیس / خرید جدیدبرای سرخ پوشان + جدول

  • نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهند آمد

  • وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان

  • سیاست مهار ایران، بر پایه یک دروغ بنا شد/تل‌آویو تهدید اصلی منطقه است

  • بازگشت خلبانی که محاصره یمن را شکست / عکس

  • مترو و اتوبوس‌ ۲ ماه دیگر رایگان شد

  • آخرین تغییرات هفت کمیسیون تخصصی مجلس در اجلاسیه سوم

  • کرکس سیاه روده تمساح را بیرون کشید و بلعید / فیلم

  • بسکتبالیست اهل سودان جنوبی با قد استثنایی / عکس

  • طوفان پدیده نادر آبشار معکوس را رقم زد / فیلم

  • نقل و انتقالات استقلال با در بسته مواجه شد

  • آخرین پیگیری‌های قضایی «امیرتتلو»

  • داریوش فرضیایی به سوگ مادر نشست

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر

  • تُندشدن شیب رشد قیمت نفت + نمودار

  • تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد

  • روایت یمنی ها از خیانت‌ها و دسیسه‌های سعودی‌

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۳ تیر

  • از تهران تا الحدیده؛ پیام ضدِمحاصره ایران به ریاض در لحظه بمباران فرودگاه + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 65546
    تاریخ انتشار: 28/مرداد/1396 - 14:05
    بین الملل

    رئیس‌ پلیس کاتالونیا: عامل حمله بارسلون احتمالاً زنده است

    رئیس‌ پلیس منطقه کاتالونیا اعلام کرد که گزارشاتی مبنی بر کشته شدن عامل حمله بارسلون را تأیید نمی‌کند و احتمالاً زنده می‌باشد و همچنان آزاد است.

    رئیس‌ پلیس کاتالونیا: عامل حمله بارسلون احتمالاً زنده است

    «جوزف لوئیس تراپیرو» رئیس پلیس منطقه «کاتالونیا» واقع در شمال شرقی اسپانیا اعلام کرد که اعلام کرد راننده خودروی ون که به سمت جمعیت «بارسلون» حمله کرد و 13 نفر را کشت، احتمالاً‌ زنده است و فرار کرده است.

    وی همچنین گزارشات رسانه ها مبنی بر اینکه عامل حمله بارسلون در تفریحگاه ساحلی کاتالان کشته شده است را رد کرد.

    پیش از این رسانه‌ها گزارش کرده بودند که پلیس اسپانیا روز جمعه تائید کرد که «موسی اوکابیر» عامل اصلی حمله مرگبار بارسلون، در درگیری با پلیس کشته شده است.

    ساعاتی بعد از این حمله، پلیس اسپانیا 5 تروریست را که قصد داشتند در شهر ساحلی «کامبریلس» واقع در جنوب بارسلون، به مردم حمله کنند، کشت.

    تراپیرو به تلویزیون محلی گفت که نمی‌تواند تأیید کند که راننده در میان یکی از پنج نفری بوده که کشته شده اند.

    راننده خودروی ون، روز پنجشنبه هفته گذشته، خودرویش را بعد از آنکه به سمت جمعیت حمله‌ور شد، رها و فرار کرد.

    اوکابیر 18 ساله که به کمک برادرش «ادریس» دست به عملیات زده، مراکشی‌الاصل است و پیش از این در شبکه‌های اجتماعی مطالبی در حمایت از افراط‌گرایان منتشر کرده بود.

    به گفته پلیس، هسته عملیاتی داعش در اسپانیا قصد داشته حمله گسترده‌تری ترتیب دهد، اما با انفجار یکی از مخفیگاه‌های این گروه در جریان ساخت بمب، برنامه آن‌ها تغییر کرده و به حمله با خودرو روی آورده‌اند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما