دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 65441
    تاریخ انتشار: 26/مرداد/1396 - 12:34
    اخبار کوتاه

    همسر شهید حججی: نمی‌گذارم دشمن اشکم را ببیند

    همسر شهید محسن حججی گفت: خون امثال محسن حججی‌ها بعد از ریخته شدن در قلب تمام مسلمانان، فرهیختگان و آزادگان جهان در جریان است.

    همسر شهید حججی: نمی‌گذارم دشمن اشکم را ببیند

    زهرا عباسی در ویژه برنامه یادواره و بزرگداشت شهید محسن حججی که با حضور خانواده شهدای مدافع حرم و جنگ تحمیلی و اقشار مختلف مردم از سوی مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار داشت: آن دسته از افرادی است که با فکرهای پلید خود دست به چنین جنایت هایی می زنند، عاقبت شومی در انتظارشان است.

     
    وی افزود: دشمن بداند اگر در ظاهر کارهایشان سامان یافته و حکومت و قدرتی را به دست گرفته خوشحال نباشد زیرا با استناد به آیات قرآن کریم کافران نپندارند که اگر مهلتشان داده ایم به نفع آن هاست بلکه خداوند می خواد به گناهانشان بیفزاید و آن ها را نابود کند.

     
    همسر شهید حججی اذعان داشت: به زودی عالم شاهد آن خواهد بود که این کافران و متحدانشان از بین خواهند رفت و آن هایی که به خیال خود سر از تن محسن جدا کردند، با هر جراحتی که بر بدن و قلب محسن وارد کردند به ریشه و پیکر ملعونه خود ضربه زده اند و قطعا سر خود را بریده‌اند.

     
    وی ادامه داد: خون امثال محسن حججی ها بعد از ریخته شدن در قلب تمام مسلمانان، فرهیختگان و آزادگان جهان در جریان است و آن دسته از افرادی که با فکرهای پلید خود دست به چنین جنایت هایی می زنند، عاقبت شومی در انتظارشان است.

     
    این همسر شهید مدافع حرم خاطرنشان کرد: دشمن تمام توان خود را به کار گرفته تا ما و این انقلاب را از صحنه تاریخ پاک و محو کند ولی این خیال باطل است زیرا این انقلاب زنده است و جوشش دارد.

     
    وی ضمن قدردانی از حضور خانواده های شهدا و زائران حرم مطعر رضوی در این برنامه گفت: از خداوند می خواهم که با صبر و استقامت دشمن را له و نابود کنم و هیچگاه اجازه نمی دهم دشمن اشکم را ببیند.

     
    عباسی در پایان ابراز کرد: طوری زندگی کنیم که مورد رضایت الهی باشد و طوری بمیرم که مورد رضایت خداوند باشد و شهادت نصیبمان گردد.

    منبع : عصر امروز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما