شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 61251
    تاریخ انتشار: 02/تير/1396 - 18:51
    اخبارکوتاه

    دستگیری ۹ تبعه آلمان بعد از کودتای ترکیه

    وزارت خارجه آلمان تعداد بازداشت شدگان آلمانی و یا دو تابعیتی بعد از کودتای نظامی نافرجام در ترکیه را بیشتر از آنچه تا به حال مشخص شده و ۹ نفر اعلام کرد.

    دستگیری ۹ تبعه آلمان بعد از کودتای ترکیه

    به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، پیامد کودتای نافرجام در ترکیه تعداد اتباع آلمانی که در ترکیه دستگیر شده و به زندان افتاده اند بیشتر از آماری است که تا به حال مشخص شده است.

    دنیز یوسل، خبرنگار آلمانی که اواسط فوریه گذشته در ترکیه دستگیر شده از معروفترین زندانیان آلمانی در ترکیه است. مثاله طلوع یک مترجم و خبرنگار آلمانی دیگر است که بعد از کودتای نظامی نافرجام در ترکیه دستگیر شده است.

    دولت ترکیه این فعالان رسانه ای آلمانی را به اتهام حمایت از سازمان های ترورستی دستگیر کرده و تا به حال همه درخواست های دولت آلمان برای آزادی آن ها بی نتیجه بوده است.

    وزات امور خارجه آلمان اعلام کرده است که تعداد آلمانی های دستگیر شده بعد از کودتای نظامی نافرجام در ترکیه شش موردی که تا به حال اعلام شده نبوده و 9 مورد است.

    مارتین شفر، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرده است که شرایط در جریان دو هفته اخیر به جای اینکه بهتر شود بدتر شده است. ما با تمام قدرت برای تضمین خدمات کنسولی تلاش می کنیم.

    به گفته وی از سه مورد دستگیری جدید در ترکیه یک نفر تبعه ترک-آلمانی است که از اواخر ماه می در زندان به سر می برند. یک درخواست برای دیدار با این زندانی از طرف آلمان رد شده است. یک تبعه احتمالا آلمانی – ترک دیگر هم از هفته دوم ماه ژوئن در ترکیه دستگیر شده و در این مورد هم آلمان تلاش می کند تا با فرد دستگیر شده دیدار داشته باشد.

    مورد سوم هم بر اساس اطلاعت وزارت خارجه آلمان یک آلمانی است که چند روز پیش در استانبول دستگیر شده است. به گفته شفر اطلاعات درباره این سه مورد تبعه آلمانی جدید دستگیر شده در ترکیه جدید و بعضا تایید نشده است.

    سازمان های آلمانی این اطلاعات درباره این افراد جدید دستگیر شده در ترکیه را از راه های غیر رسمی به دست آورده اند.

    "شفر" از اهمیت بالای سرنوشت افراد دستگیر شده آلمانی در ترکیه برای دولت آلمان و تلاش ها برای انجام دادن اقدامات لازم برای آن ها خبر داد.

    روابط بین آلمان و ترکیه به دلیل این گونه بازداشت ها همراه با مسائل دیگر بسیار متشنج شده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما