شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 61023
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1396 - 13:23
    مسائل سیاسی

    پیامدهای معنوی روز قدس برای جهان

    یک کارشناس عراقی مسائل سیاسی گفت که فراخوان امام‌خمینی برای برگزاری روز قدس در ماه مبارک رمضان پیامدهای روحی و معنوی برای جهان اسلام به همراه داشته است.

     پیامدهای معنوی روز قدس برای جهان

    اسرائیل بزرگترین بهره‌بردار از بحران و ناآرامی‌ها در خاورمیانه به شمار می‌آید

    وی در این مصاحبه گفت: موضوع فلسطین دغدغه تمام مسلمانان به شمار می‌آید و رویدادها و حوادثی که روی می‌دهد به هیچ وجه نمی‌تواند آن را به حاشیه براند. البته برخی کشورها نظیر عربستان و همپیمانانش تلاش دارند با آشکار کردن همکاری و تعامل خود با رژیم صهیونیستی، قدس و فلسطین را به حاشیه برانند و حتی ایجاد و خلق گروه‌های تروریستی نظیر داعش، جبهة النصره و القاعده نیز با همین هدف صورت می‌گیرد. البته یکی دیگر از اهداف تنش‌ها و بحران‌هایی که در منطقه و به خصوص در عراق و سوریه و یمن روی می‌دهد تقسیم منطقه می‌باشد. همچنین یکی دیگر از دلایل تنش‌ها و بحران‌های منطقه، فروختن تسلیحاتی است که آمریکا در انبارهای خود ذخیره کرده و گرفتن اموال و ثروت‌ کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است. به همین دلیل امروز شاهد آن هستیم که با وجود تمام تنش‌ها و بحرانی که در منطقه وجود دارد تنها دولتی که پا روی پا گذاشته و نظاره‌گر این حوادث است، رژیم صهیونیستی می‌باشد. اسرائیل بزرگترین بهره‌بردار از بحران و ناآرامی‌ها در خاورمیانه به شمار می‌آید و در سایه این حوادث به توسعه شهرک‌های صهیونیستی در اراضی فلسطینی‌ها و کشتار و بازداشت فلسطینی‌ها می‌پردازد.

    فراخوان امام‌خمینی برای برگزاری روز قدس در ماه رمضان پیامدهای معنوی برای جهان اسلام داشته است

    وی در پاسخ به سوال دیگری درباره نامگذاری آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس گفت: فراخوان امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) در قرار دادن آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس اهداف متعددی داشته است. اولین هدف، یادآوری موضوع فلسطین به تمامی جهانیان و نه فقط جهان اسلام و فکر کردن درباره رژیم صهیونیستی است که امام خمینی از آن به عنوان یک غده سرطانی یاد کرده است. هدف دوم این است که استکبارگران درصدد بودند در کوران حوادث و رویدادها، مردم موضوع فلسطین را به بوته فراموشی بسپارند اما روز قدس این هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی را ناکام گذاشت. اما در کنار تمامی این عوامل، روز قدس تاثیری معنوی و روحی به همراه دارد.ماه مبارک رمضان معمولا از حال و هوایی روحانی و مقدسی برخوردار است و فراخوان امام خمینی برای برگزاری روز قدس در ماه مبارک رمضان دارای پیامدهای روحی و معنوی است و تاثیر زیادی بر مسلمانان دارد. به همین دلیل شاهد آن هستیم که هر ساله تظاهرات گسترده‌ای در قاهره، بغداد، فلسطین، تهران، استانبول و کشورهای آفریقایی برگزار می‌شود. من اعتقاد دارم که سال به سال بر تعداد و شور شرکت کنندگان در راهپیمایی روز قدس افزوده خواهد شد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما