جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 60566
    تاریخ انتشار: 28/خرداد/1396 - 14:18
    اخبار کوتاه

    واشنگتن: کاهش نفوذ ایران در منطقه جزو اهداف اصلی آمریکاست

    رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در مصاحبه‌ای تلاش برای کاهش نفوذ ایران در منطقه را جزو «اهداف اصلی» دولت آمریکا توصیف کرد.

     واشنگتن: کاهش نفوذ ایران در منطقه جزو اهداف اصلی آمریکاست

    «جوزف دانفورد»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در مصاحبه‌ای با تکرار ادعاهای اثبات‌نشده ایران را به انجام رفتارهای مخرب در منطقه آسیای غربی متهم کرده و کاهش نفوذ ایران را در زمره اهداف اصلی آمریکا در منطقه دانسته است.

    «دانفورد» در پاسخ به سوالی درباره رفتارهای ایران در منطقه گفت: «من هیچ تغییری در رفتارهای ایران در منطقه مشاهده نکرده‌ام. نیروهای قدس سپاه پاسداران کماکان از طریق نیروهای نائب و شبه‌نظامی‌اش در عراق و سوریه و از طریق حزب‌الله در لبنان در حال اعمال نفوذ مخرب است.»

    جمهوری‌ اسلامی ایران همواره ادعاهای آمریکا و کشورهای غربی درباره ایفای نقش مخرب در منطقه را رد کرده است. این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که بغداد و دمشق همواره کمک‌های ایران به دولت‌های این کشورها در مقابله با گروه تروریستی داعش را ستوده‌اند.

    رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا که با «دیفنس‌وان» مصاحبه می‌کرد همچنین مدعی شد که ایران در کشور یمن هم نقشی غیرسازنده داشته است. وی گفت که مقابله با نفوذ ایران در منطقه جزو اهداف اصلی آمریکا در منطقه است.

    دانفورد گفت: «حمایت ایران (از حوثی‌ها) در یمن نیز غیرسازنده بوده است و تهران همچنان برای متحدان نزدیک ما مانند اسرائیل و اردن، تهدید به حساب می‌آید. بنابراین، کاهش این نفوذ مخرب همچنان یکی از اهداف اصلی آمریکا در منطقه است.»

    ائتلافی متشکل از کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال 1394 کشور فقیر یمن را با هدف بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی این کشور هدف حملات سنگین هوایی قرار داده است.

     این حملات به گفته نهادهای حقوق بشری باعث کشته شدن شمار بالایی از غیرنظامیان شده و گسترش فقر و تخریب زیرساخت‌های این کشور جنگ‌زده را به همراه داشته است. حمایت تسلیحاتی، لوجستیکی و اطلاعاتی آمریکا از ائتلاف متجاوز عربستان در ماه‌های گذشته بارها به انتقاد گروه‌های حقوق بشری منجر شد.

    «جوزف دانفورد» در ادامه، ایران را از حیث مسائل مربوط به  «آزادی دریانوردی در تنگه هرمز و باب‌المندب»- به گفته وی- هدف حمله قرار داد و ایران را تهدیدی علیه تجارت جهانی خواند.

    وی گفت: «ایران با اخلال در فعالیت‌های دریایی آمریکا و سایر کشورها در خلیج فارس و تأمین موشک‌های ضد کشتی کروز برای شورشی‌های حوثی در یمن در ساحل دریای سرخ، تهدیدی علیه دو گذرگاه آبی با اهمیت حیاتی برای تجارت بین‌الملل است. ایالات متحده از دهه 1970 متعهد به تلاش برای باز نگاه داشتن این گذرگاه‌های حیاتی بوده است.»

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما