شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 59335
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1396 - 13:50
    اخبار کوتاه

    پاناتینایکوس یک جای خالی برای شجاعی کنار می‌گذارد

    باشگاه پاناتینایکوس آتن قصد دارد برای جذب ملی‌پوش ایرانی پانیونیوس یک جای خالی در فهرست خارجی‌های خود کنار بگذارد.

     پاناتینایکوس یک جای خالی برای شجاعی کنار می‌گذارد

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از سایت رادیو ورزش یونان، مسعود شجاعی بازیکن مورد علاقه مارینوس اوزونیدیس، سرمربی فعلی پاناتینایکوس و پیشین پانیونیوس است. او نقش اصلی را در انتقال مسعود شجاعی از الغرافه قطر به پانیونیوس داشت اما هرگز نتوانست با این بازیکن ایرانی کار کند، زیرا از پانیونیوس جدا شد و مدتی بعد هدایت پاناتینایکوس را بر عهده گرفت.

    سایت رادیو ورزش یونان در این رابطه نوشت: باشگاه پاناتینایکوس فعالیت نقل و انتقالاتی را آغاز کرده و برای آنها گذاشتن یک جای خالی در فهرست بازیکنان خارجی جهت جذب مسعود شجاعی بسیار مهم است. ملی‌پوش ایرانی تیم پانیونیوس هم‌اکنون بازیکن آزاد محسوب می‌شود و مارینیوس اوزونیدیس علاقه زیادی به او دارد. بنابراین نام شجاعی همچنان روی میز پاناتینایکوس قرار دارد.

    پاناتینایکوس پیش از این در فصل نقل و انتقالات زمستانی اروپا نیز تلاش زیادی برای انتقال مسعود شجاعی کرد اما سران پانیونیوس برای صدور رضایت‌نامه این ملی‌پوش ایرانی خود مطالبه مالی سنگینی داشتند. پاناتینایکوس سهمیه فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را نیز به دست آورده و شاید مسعود شجاعی را برای عقد قرارداد با این تیم مجاب کند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما